Strmoglavilo športno letalo v Lescah, 2 mrtva.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Rahlo neokusen štos.
crazy1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
sej jest sm se pa glih včeraj mal pogovarjal - kaj sploh rabiš, da lahko takole letalo pilotiraš? verjetno kakšne hude šole ne, a ne? Kaj pa za helikopter?

drugač pa... nesreče se dogajajo...

je pa Ynos-ova pripomba čist nevmesna res.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Tokrat tudi v mojem imenu sožalje svojcem in letalskim kolegom, ki so poznali preminula.
Tudi mene kot letalca to zelo prizadene, ampak te letalske "droge" se res ne da odpovedati.
Saj vsi vemo, da to tega lahko pride, treniramo takšne postopke,upamo, da se nam to
ne bo zgodilo, ampak žal se včasih ne izide.

Nekateri, ki pa se delate norca iz uporabnika letalskega kolega Spirita, pa menim, da bi za
takšno kretensko izjavo morali dati permanenti ban, pa kdorkoli je to že napisal!!!

Iskreno sožalje še enkrat!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Še enkrat...tistega zgoraj seveda nisem resno mislil in se mi zdi moja izjava enako bolna kot tiste teme o Drnovšku.
Drnovšek je res umrl par dni prej, kot so objavili, da "je umrl". Od dobrega kolega mati dela v kliničnem, pa pač vem...

Toliko o bolanosti...

rolleyes-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
se mi zdi moja izjava enako bolna kot tiste teme o Drnovšku.

ne-ne-1.gif

Ej, ej, slab dan?

Take izjave pa ne bi pričakoval od tebe, in ne, ta izjava NI enako bolna kot tema o Drnovšku.
Pa čeprav sem jaz za Spirita "neprijatelj broj 1"

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Sicer smo to že 5x obdelali in ne paše v to temo, ampak vseeno. Moja prijateljica je slišala od ljubimca od Drnovškovega tretjega stražarja, da je...
bonk.gif

Je pa ynosova izjava res
crazy1.gif
Ni podobno njemu...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ja,

letalo lahk vozi vsak majmun , ki je pac pripravljen plačat tiste ure. vem dvakrat z druge roke, ker sam pac nisem pilot.
wink-1.gif