Streljanje v Parizu

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Osebno bi prepovedal izdajanje časnika pa čeprav je satirčen, mislim da nas bo to pahnilo v vojno z islamisti tega se morda francozi ne zavedajo ali pa jim je vseno, preveč drezajo v cel sistem islama.

Ali pa, če kar vsi postanemo muslimani, da bo končno mir na Zemlji?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Osebno bi prepovedal izdajanje časnika pa čeprav je satirčen, mislim da nas bo to pahnilo v vojno z islamisti tega se morda francozi ne zavedajo ali pa jim je vseno, preveč drezajo v cel sistem islama.
...
sprasujem se.gif
tak da nič bat za svoje življence, samo do prvega centra in rit na svetlo pa ne boš na spisku za odstrel
tongue-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
Narobe sta me razumela-naredimo isto v sloveniji in bosta oba prva na odstrelu, kaj verjmeta da si katera časopisna hiša to privošči?Sigurna bodita da sem proti nasilju vendar čebel nikoli ne drezaj v roj ker veš kaj se zgodi
10.gif
.

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.328
3.002
113
Lublana
Obišči stran

Torej kje je problem? Musliman pravi, da ni šlo za muslimane ampak blesave teroriste, ki so izrabili Islam, kot opravičilo zakaj to počnejo. Torej karikature za muslimane niso bile žaljive oziroma jih ne vzamejo tako resno, kot vojno napoved. Zelo žaljivo do muslimanov se pa meni zdi dejanje teh dveh idiotskih teroristov. Če so muslimani lahko na koga jezni so lahko samo na terorista in sami bi morali malo bolje poskrbeti, da se nebi več pojavljali taki blazneži, ki pobijajo v njihovem imenu čeprav tega nočejo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:

Torej kje je problem? Musliman pravi, da ni šlo za muslimane ampak blesave teroriste, ki so izrabili Islam, kot opravičilo zakaj to počnejo. Torej karikature za muslimane niso bile žaljive oziroma jih ne vzamejo tako resno, kot vojno napoved. Zelo žaljivo do muslimanov se pa meni zdi dejanje teh dveh idiotskih teroristov. Če so muslimani lahko na koga jezni so lahko samo na terorista in sami bi morali malo bolje poskrbeti, da se nebi več pojavljali taki blazneži, ki pobijajo v njihovem imenu čeprav tega nočejo.

Ja sej to hoče povedat. Nobenega.problema ni.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Skrajn cajt je da ves svet napove vojno islamskim in drugim teroristom. Mogoče je pa to povod v to. Ampak dokler bo vsak glup musliman ali drug jezen zaradi ene karikature je brezveze. Kot prva bi se morali ISISu upreti Iran in Sirija, Irak in Afganistan.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
v risankah ja.....
v tapravem svetu pa kamele, prepričane da ne bodo nikol dobile po pički, ker so pač v zakonik čebel vturili nepravico do samoobrambe
uf-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Skrajn cajt je da ves svet napove vojno islamskim in drugim teroristom. Mogoče je pa to povod v to. Ampak dokler bo vsak glup musliman ali drug jezen zaradi ene karikature je brezveze. Kot prva bi se morali ISISu upreti Iran in Sirija, Irak in Afganistan.

a jo ni amerika ze par let nazaj?

kako se borit proti necemu kar ne obstaja, ampak je pa povsod okoli nas?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.103
1.278
113
42
Vsi vemo kje na svetu ljudje v imenu islama zganjajo teror. Če je bilo tako lahko napadt Irk zakaj potem Amerika nič ne naredi v Afriki?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Racionalnega razloga? Že sama vera ni racionalna, kaj šele ta prepoved...

Versko prepricanje posameznika je 100% zasebna stvar in ima vsakdo pravico verovati karkoli zeli brez da mu ti pametujes. Po tvojem prepricanju je ... in ni potrebno verovati. Druge pa boli organ kaj ti mislis o vsem skupaj. Dokler se bos drzal tega pravila si 100% varen. Tako preprosto je. Kadarkoli se bos vtikal v svari ,ki po definicijo niso tvoja stvar pa ni vec na varnem. Pa ne mislim samo na vero.

Jaz verujem recimo v muco zabrito na ærtico...stem ni nic narobe...in briga tebe kaj jaz verujem...

In jutri pride dan ko se moram preselit s trebuhom za kruhom...

Na izbiro imam naprimer dve drzavi...ena ki podpira britje muce na vse mozne nacine....druga konzervativna ki dopusca samo zarasceno dzunglo al gre pa tič na giljotino...

Kaj mi je storiti
sprasujem se.gif

Ti ki si uporan decko bi se odlocu ziher za pot mucenika
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.660
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

a jo ni amerika ze par let nazaj?

kako se borit proti necemu kar ne obstaja, ampak je pa povsod okoli nas?

To sprasujes komunista
smile-1.gif

Odgovor je jasen...s partizani...sam iz goše jih je treba s5 prklicat...sej taktika je bla identicna...klanje iz zasede