Citat:
Pariz -- U novom broju lista "Šarli ebdo" naæi æe se nove karikature proroka Muhameda i biæe štampan u milion primeraka, na 16 jezika.
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Možno, ker ko sem prvič videl tale posnetek v prvem postu te teme, ko sem videl dim, kje je dim, sem si rekel, ok, policista je le opozoril in ga ni ubil.
Sicer nisem ekspert za orožje, ampak, da se je metek iz njegovega vratu odbil od pločnika, kjer se je pokadilo, med vratom in dimom pa niti kapljice krvi? Po moje ti tak metek razcefra vrat.
Poleg tega povsod piše, da ga je ustrelil v glavo in ne v vrat.
A nas bodo kmalu okupirali? bi se js malo asimiliralCitat:
Uporabnik darko11 pravi:
Ne bodi nestrpen.
To je del njihove kulture.
Citat:
Uporabnik matofill pravi:
Ja in kaka mizerna vera je to lahko skrajno nečastna in primitivna, da lahko otroke takole izrablja. Naj gredo torej voditelji tegh teroristov v boj, ne pa da otroke pošiljajo v to . BOLANO
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
easy jih podpira in razume.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Tole se mi pa ne zdi najbolj pametno:
Citat:
Pariz -- U novom broju lista "Šarli ebdo" naæi æe se nove karikature proroka Muhameda i biæe štampan u milion primeraka, na 16 jezika.
Razen če se bodo pazili sami in ne bodo za njih in zaradi njih umirali drugi...
Pa še malo o svobodi govora: http://www.dailymail.co.uk/new...l.html#comments
Citat:
"Sem zvezna kanclerka vseh Nemcev. To vključuje vse, ki tu dolgoročno bivajo, ne glede na njihove korenine in poreklo," je dejala Merklova na skupni novinarski konferenci. Ne glede na vero so dobrodošli vsi, ki želijo spoštovati nemške zakone in znajo jezik , je dejala.