Streljanje v Kranju, dva sta umrla

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
A je bla policajka?
17758-icon_confused.gif
Pravnica.

kle je model zaj na celi črti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Predvsem ne razumem tvojega posta. Vse ostalo je kristalno jasno.

Pepe je napisal, da je večina takih streljanj družinskih tragedij, ti pa sarkastično daš primer ene, ki ni družinska tragedija.

Meni je iz tega kristalno jasno samo to, da ti razumevanje besedila dela velike težave.

Če pa ni družinskatragedija, daumrejo 3od5 članov družine, 2mladoletni osebi bosta pa do smrti zaznamovani, polpatut ne vem, kaj je.....

Zakaj pa si potem sploh omenjal ta primer?
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
17 in 7 let

ejga

rofl spet premalo, jaz ne razumem teh sodišč... kdaj bo zaropotalo 30 let ali več? Kaj moraš narediti GENOCID za 30 let?
stupid-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če narediš genocid te označijo za neprištevnega in greš za 5 let na počitnice na psihiatrijo. Ali pa v najslabšem primeru v Haag v luksuzen zapor.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.575
5.140
113
Očitno imamo v Sloveniji 3 mrtve in nekaj ranjenih v dveh dneh zaradi mejnikov in zemlje.
Moram priznati, da mi ni čudno. To nima nobene veze s trenutno krizo, to je naša mentaliteta. Kolikor sem rabil geodete in sosede, da smo kaj merili, je bilo zmeraj malo napeto. Ljudje ne verjamejo inštrumentom, ne drug drugemu, za pol metra bi se kregali ali pa sploh noče priti na meritev in povedati svojega mnenja. Ker on ima neko skico, kjer se vidi, da je to drugače. Ampak je ne pokaže... Dati kaj v javno dobro, ker je že po sedanji uporabi tako, pa je pogosto misija nemogoče. Čeprav je 10 m2 travnika vrednih 5 €...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.069
6.262
113
blizu močvirne prestolnice
Ker si pameten, povej kaj dobiš ti od javnega dobrega? Mi smo pred leti merili, dali občini v javno dobro brez kakršnih zahtevkov 100 m2, kar je edino tudi prav, ampak vseeno povej kaj tebi da občina zastonj?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.575
5.140
113
Jaz sem dal slaba dva ara in dobil zadovoljne sosede, ker jim je po drugi poti sosed preprečeval služnost, razen tega je občina uredila cesto, ki jo delno uporabljam tudi sam. Konec koncev te zemlje tudi občina ni rabila, rabili so jo ljudje, ki tam živijo. Če bi občina to odkupila, bi ravno tako dobil figo kar se denarja tiče. Tako je pa poskrbela za vse meritve na terenu in knjiženje.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Po drugi strani pa je bil s svojo sestro, so nam včeraj zatrdili številni domačini, v zelo dobrih odnosih, saj je bil pri njej »vsak dan, dostikrat tudi po večkrat na dan«. Ko se je ločil od žene, mu je menda kuhala prav sestra Boža.
Pomoje je slabo kuhala.

Nazadnje uredil moderator: