Streljanje v Kranju, dva sta umrla

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
kaj je pa bilo s tistim čudakom, ki je na avtocesti z zračno puško tovornjake streljal?

22. jul 2007
13.649
1.797
113
124
dobro sosedski odnosi
bonk.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Men je pa predvsem fascinantno kok orožja ima ljudstvo, ki zgleda ni prištevno in primerno za nošnjo tega.

Moje mnenje, vecino orozja imajo taki, ni niso primerni za nosnjo le tega (ce pustimo zbiratelje in sportno orozje, zakaj bi normalen clovek rabil doma pistolo?)
confused-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Mafija, jugoviči, okvirji, neprištevnež ali zgolj razočaran zaposleni, ki mu je dopi.zdilo, da ni dobil že tretji mesec plače?

ah nič od tega...saj veš katera je edina stvar ob kateri avtohtonim slovencem zavre kri...jp, dediščina oz "verbanje"
rolleyes-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
meni vsak dan kaj zavre, pa nimam nobene misli in namena poknit zaradi tega...mislim adijo pamet no.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Predvsem ne razumem tvojega posta. Vse ostalo je kristalno jasno.

Pepe je napisal, da je večina takih streljanj družinskih tragedij, ti pa sarkastično daš primer ene, ki ni družinska tragedija.

Meni je iz tega kristalno jasno samo to, da ti razumevanje besedila dela velike težave.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
ksz
Slišim, da so bili spori zaradi zemljišča..........
.........kaj bo šele čez nekaj let, ko bo začela socijalna prodajat zarubljene nepremičnine?.....a toti naši elitni idioti sploh kej razmišljajo?
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ne vem, mislim da je bil v obeh primerih spor okoli zemljišča. ....Slovencu je zemlja in bajta vse, in to so genijalci z varčevalnimi ukrepi pozabili, al pa samo mislijo, da se jih krogla ne prime.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Predvsem ne razumem tvojega posta. Vse ostalo je kristalno jasno.

Pepe je napisal, da je večina takih streljanj družinskih tragedij, ti pa sarkastično daš primer ene, ki ni družinska tragedija.

Meni je iz tega kristalno jasno samo to, da ti razumevanje besedila dela velike težave.

Če pa ni družinskatragedija, daumrejo 3od5 članov družine, 2mladoletni osebi bosta pa do smrti zaznamovani, polpatut ne vem, kaj je.....