Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Tudi. Drgač pa sm hotu razbit ikeast izgled fantovske sobe. Iz desk, ki so še ostale, bom naredil še kak kos. Najverjetneje manjašo mizico ali kaj podobnga.
Ja, sem preštudiral številne variante. Fora je v tem, da nisem hotel preveč skrivati tega, kako so deske pritrjene. Mi niso šli skupaj rabljeni deck-i pa "nevidni" nosilci. Sem hotel malo bolj "industrial look"
Prva zamisel je bila, da bi v steno našraufal kar podvozja in potem na njih pritrdil deske ampak je kar problem dobiti toliko podvozij.
Morda bi lahko namesto toliko štoperjev v vsak predal nataknil na žice cevke in na njih dal naslednjo poličko tako bi dejansko rabil samo spodnje štoperje, takše cevke ki so iz aluminija ali plastike pa res ni teško najti.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.