Ste kaj potetovirani?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Sej tatooje nad pizdovjem bojo pa itak joski pokril, tako da ni panike
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Eni so čudi, drugi so packe, tretji so čudne packe, ja kaj pa češ, za packe so packe. Oči so moje potetovirane. Ko te enkrat ugriznejo, te ugriznejo. Jest mislim, da so ene čude puckear u mojem ušesu, da ne vem kje'um spau z odprtimi očmi, vem pa da bo vsakmu svoje, če ne bom začeu grizt nazaj.

Ru.
bonk.gif
Zadnje dni malo študiram te tvoje objave. Vedno bolj se mi dozdeva, da si za v lunapark. To je mal naprej od Fužin, na samem, pa ograjeno imajo.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
btw, lahko pa tale text posljes Tomiju od Siddharte, on ga bo zihr zastopu, pa se uglasbil ga bo v mega hit.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
grizt nazaaaaaaaaaaaj, grizt nazaaaaaaaaaaaaaaaaj, paaarampamapam pam pam pamamap pamapam

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Čez 40 let bodo imeli vsi slovenski upokojenci kitajske črke na rokah ali nogah, upokojenke pa metuljčka nad ritjo.
aplauz.gif

In kaj je s tem narobe? Jih boš sovražil in jih imel za kriminalce?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Čez 40 let bodo imeli vsi slovenski upokojenci kitajske črke na rokah ali nogah, upokojenke pa metuljčka nad ritjo.
aplauz.gif
ne-ne-1.gif

Čez 40 let bodo kitajske črke ratale podrti kozolci, metuljčki nad ritjo pa netopirji v merilu 10:1
grin1.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Men se te tatoji zdijo ena navadno otročje preseravanje. Zdj gledaš Discovery pa gledaš une butlje ameriške, kako za vsako malenkost pride in si želi to zazanamovat,pol so pa k otroške risanke. Na konc pa jih mal pamet sreča al se pa naveliæajo, pa si jebejo vse po spisku, pa začnejo igrat Star wars z laserji.:)
Kar se pa žensk tiče, čim si ga da na ledven deu nad šupkom, se je takoj zaznamovala za kurvo...
Kaj pa teb ni jasn z unim kozorogom??

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Ti si raje kupiš ESI z alfa spojlerjem ane. Pa si prec večji car kot pa te potetovirani američani.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.781
930
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz

Tetoviranje je včasih imelo smisel.Tako se je videlo, kdo pripada kateremu plemenu, kdo je jakuzza, kdo je pretepač itd.Danes je tetoviran že vsak kekec.Namesto, da bi si kekci kupili nove kavbojke, si tetovirajo kitajske črke na svoje tanke roke in med pikanjem jokajo, da boli.
467716-post_slo.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.229
2.027
113
Emona / Carnium
Tetoviranje ima tudi danes smisel. Tudi pri tistih, ki se tetovirajo, ker je to v trendu, je "in", moderno. Torej tisti trenutek je bilo smiselno
smile-1.gif

In tudi danes so "plemena" (subkulture) in nekateri gledajo na tattoo zelo osebno in resno ter preko tattooja čutijo večjo povezanost s skupnostjo.
Drugi se tetovirajo zaradi česa? Jasno, mladost - norost. Teh je verjetno kar precej ("Jožica rad te imam in vedno boš moja prva ljubezen" ipd.).

Meni so (med drugim) JNA tetovaže res zanimiv pojav. Ne vem ali naj si njihov pojav razlagam kot posledico stresne spremembe ali poistovetenja oz. navezanostjo na okolje in sotrpine ter državo. Skratka, danes lahko vidiš človeka, ki je npr. politično usmerjen desno, na roki pa srček in notri JNA + datum. Zanimivo.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.781
930
113
tu in tam
Ja, tole z JNA je res malo smešno..ampak, bili so drugačni časi in ljudje so čutili drugače do države nasploh.
Nekateri so pa bili še bolj goreči in so v armiji videli nekaj več..odtod potem ti tatuji.

Saj Goba pa čuti do (norih) gob nekaj več, pa si jih packa po telesu
tongue-1.gif