Zadnje dni malo študiram te tvoje objave. Vedno bolj se mi dozdeva, da si za v lunapark. To je mal naprej od Fužin, na samem, pa ograjeno imajo.Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Eni so čudi, drugi so packe, tretji so čudne packe, ja kaj pa češ, za packe so packe. Oči so moje potetovirane. Ko te enkrat ugriznejo, te ugriznejo. Jest mislim, da so ene čude puckear u mojem ušesu, da ne vem kje'um spau z odprtimi očmi, vem pa da bo vsakmu svoje, če ne bom začeu grizt nazaj.
Ru.
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Zadi nad ritjo imas? Hudo, upam, da kaksne tribale, da pol izpade, kot da bi jelena porival v usta
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Čez 40 let bodo imeli vsi slovenski upokojenci kitajske črke na rokah ali nogah, upokojenke pa metuljčka nad ritjo.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Čez 40 let bodo imeli vsi slovenski upokojenci kitajske črke na rokah ali nogah, upokojenke pa metuljčka nad ritjo.
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
ksz
Tetoviranje je včasih imelo smisel.Tako se je videlo, kdo pripada kateremu plemenu, kdo je jakuzza, kdo je pretepač itd.Danes je tetoviran že vsak kekec.Namesto, da bi si kekci kupili nove kavbojke, si tetovirajo kitajske črke na svoje tanke roke in med pikanjem jokajo, da boli.