Ste kaj potetovirani?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:
jaz mam tut en tato
Vsak ma enega tato. Ne morš imeti dveh.
tongue-1.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.223
2.020
113
Emona / Carnium
Brez zamere, ampak tvoj tattoo me je spomnil na kolega, ki sem mu na hitro naredil nekaj predlogov za tattoo. Ko sva se naslednjič videla, sem pričakoval, da bo povedal kateri predlog mu je všeč in potem bi mu tisto narisal LEPO. Ne, model je imel tattoo že na nogi
hysterical-1.gif

Je pa lokacija zahtevala dosti (verjetno) jajc
zmaga.gif

EDIT: Imam podvprašanje: bodo tiste praske pobarvane z rdečo vsaj?

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Brez zamere, ampak tvoj tattoo me je spomnil na kolega, ki sem mu na hitro naredil nekaj predlogov za tattoo. Ko sva se naslednjič videla, sem pričakoval, da bo povedal kateri predlog mu je všeč in potem bi mu tisto narisal LEPO. Ne, model je imel tattoo že na nogi
hysterical-1.gif

Je pa lokacija zahtevala dosti (verjetno) jajc
zmaga.gif

EDIT: Imam podvprašanje: bodo tiste praske pobarvane z rdečo vsaj?

Dizajn je namenoma tak enostaven. Kolegi so mi predlagal ogromno različnih kičastih izdlekov ki me pa niso pritegnili. Kar se pa rdeče barve tiče pa bi mogoče malo preveč kričeče izpadl. Je le tatu in ne umetniška slika :D Boli pa kr dobr samo to sm si pač z namenom da boli dal tam. Glede na to da ga ne bom nikoli dal na kolen, nart ali glavo mislim da sem izkusil kako lahko tatu boli :D Vsi naslednji bodo mala malca :D

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Edino kar je dobro od tega tetoviranja (isto kot pri boobjobih) je to, da pol babe z veseljem pokažejo golo rit, joško, oziroma drugo komponento, na katero so si pač dale te krace. Drugače je pa brezveze, kot grafiti.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Zakaj pa, nisi ti demokrat? Vsak lahko dela s svojim telesom kar hoče!
nahrung002.gif
Jest nisem noben demokrat, ampak navaden kmečkologični poštenjakarski zdravorazumar, ki mu gredo novodobne idiotarije na [censored].
cool-1.gif