Ste kaj potetovirani?

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ooo nism vedla, da se poznava. oz. da me popolnoma neznan clovek pozna bolje, kot se sama
rolleyes-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ti nic ne ves.

ampak. Ker sem clovek sirokih dojemanj, me resnicno zanima pozitivna stran tatuja v obliki netopirja z repom, ce odmisliva negativo, da je zadeva grda, da te jebe zdravje, da je na itimnem mestu )ne bo vsakemu vsec), da ne ves kako bo izpadlo sedaj in da ne bos vedla, ce ti bo vsec 1 mesec kasneje, ko te prime, da bi sla med rdovnice, ne pozabiva, da je grfo in neizvirno.

Pozitiva:
_
-
-
-
-

Razlaga bi me osrecila, morda kaj zamujam.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Nimam nič proti tatoojem, meni se zdijo prav lepi in zlo lepo okrasijo telo, ampak vseeno bi se lahko spomnila kaj bolj izvirnega kot je hudiček s krili od angelčka. Tovrsten tatoo o tistem, ki ga nosi pove veliko več in nekaj povsem drugega od tega kar bi si ti mogoče želela. Če ti je želja go for it, ampak o slikici bi jaz zlo razmislila ... narediš si pač nekaj kar ti veliko pomeni, kar je del tebe že dolgo, nekaj na kar si ponosen in kar boš nosil v sebi celo življenje .... a je tale parola good girl gone bad res nekaj kar si ti in kar te je najbolj zaznamovalo v življenju?! Pa lokacija je za moje pojme tudi močno zgrešena.
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
cela pikica je močno zgrešena, tako da je tatoo kar na mestu, dodal bi še kakšne zvezde okol lule in ramen, like p0rnstars... bi pasalo :S

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A za hepatitis si se že testiral?

Ej, ridzo, dej ti meni razloži kaj pomeni bumbar? Tko, v slovenštini.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Mogoče pa načrtuje pohod po Vrhniki in naprej, pa jo bodo vsi poznali le po tatuju na intimnem delu.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
seveda! dobra ideja
grin1.gif
si grem kar datum zabelezt, da bom lahko zacela oglasvat.
pa se neki ne...tatuja si ne das zared drugih

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A za hepatitis si se že testiral?

Ej, ridzo, dej ti meni razloži kaj pomeni bumbar? Tko, v slovenštini.

Ti verjetno najbol ves kaj pomeni

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Ja, načeloma si daš tatu zaradi drugih, ker so nekako tudi oni vpleteni v dogodek zaradi katerega se daš tetovirati. Razen če si navaden pajac in hočeš postati nekaj več v tujih očeh javnosti.
Sicer se pa sam pridružim Davidoff-u glede tatuja, zame so pravi in umetniški le japonski. Ostale slike raznoraznih živali (mačka, pes, delfin,) oz. slike, ki enostavno nimajo nobenga umetniškega pridiha so le za okras za na steno, ki ni izpostavljena svetlobnemu telesu.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.237
11.268
113
najbolj hecno je ko kakšno babo ali pa tipa vprašaš ko ima nek tatu v obliki besede načička kitajsko ali z gotico..čuj kaj pa to piše in pomeni, odgovor pa potem "ja to pa to, al neki takega" hahaha, večina jih tako ne ve potem. zmagovalna.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Vidim, smene je konec. A ocala si ze nabavil, ker mami bo huda, ce si jih bos prepogosto sposojal.

A k se userjes, tud drugim reces, da ti rit obrisejo. Povej, kaj je to bumbart, ko so te tako polna usta.

Enako vprasanje tebi, kaj predstavlja tisto nagnusno skropucalo na roki. To, da te je skorpion picil, ne verjame, ker lje od rodnih Jesenic nisi pogledal. Lepo tudi ni, kvalitetno se manj. Da te spominja na neloga je tudi mimo, razen ce si zoofil. Drugih smiselnih razlogov pa ne najdem.

Evo, nekaj pozitive napisi, da tudi pri tebi vidim kaj je to kar ti tisto skropucalo prinasa, alineje sem ti ze sam narisal:
-
-
-
-
-

Upam, da bos ti bolj uspesen, ker pickica mi ni nastela niti enega, razen to, da se ne sprehaja po Hrvaski obali. Tudi ti me bos nadvse osrecil s svojim odgovorom.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Ej,dal sem si tatu ki je meni usec,MENI in me briga mnenje drugih ok?
Me pa tudi na nekaj spominja,kar pa tebi tudi slucajno ne mislim razlagati ok?
Na tistem mestu je,ker se nikoga nisem videl da bi mel tam tatu
Se enkrat,vazno da je meni usec,ce tebi ni me to sploh ne zanima...ok?
Lahko zdej zakljuciva to debato...al bos spet kmal zacel o cefurjih?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Se mal pa bo jkonec malice, bom hitro pisal.

Boli me za tvojo grdobo, napisal sem ti, da mi nasplosno opises pozitivne lastnosti tetoviranja. Do zdaj niti ti ni zensko cudo mi nista uspela nasteti, pazi zdaj, enega tehtnega razloga.

To, da si ga dal na najbolj izpostavljen del telesa je prikaz omejenosti in pomanjkanja sposobnosti razmisljanja v prihodnost. Predvidevam, da kirurg ne bos, a vseeno se lahko zgodi, da bos nekoc imel opravka z resnimi ljudmi in tole tvoje "znamenje" te bo oviralo. Zagotavljam ti tudi, da se marsikoga iz resnega poslovnega kroga.

Ce ti je tako vsec, zakaj si ga nisi dal na prsa, ko ga lahko relativno dobro prekrijes?

Kdo je cefur? Cefurji se ti motajo po glavi, prevec!