Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Napisal sem, da se strinjam da se uskladijo razlike med Avstrijskimi in Slovenskimi božičnicami. Slabo so se PRovsko lotili tega, to bi jim moral biti ključno sporočilo, pa bi se še jaz z njimi strinjal iz prve."Slovenci za Helios tretjerazredni", "Slovenski delavci 7x slabši od avstrijskih"... medije in folk bi dobili na svojo stran takoj...
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
"Božičnica" = goodwill firme in za vse enako.
13., 14. itd - stvar dogovora posameznika ali kolektivne in ni vezana na uspešnost.
Nagrade za poslovno uspešnost - kot si navedel - jasno merljiva pravila - lahko skupinska ali posamezna - predvsem pa nikakor ne izplačevati okorg "Božiča".
Je pa oberneumno od firme se hvaliti z velikimi dobički - zaposlenim pa ne dati "primerne" "božičnice" - in tu se je vodstvo nasadilo.
Mojo podporo imajo zaposleni - glede višine se bodo pa že nekako zedinili - IMHO bo nekje med temi 300,- in "zahtevanimi" 1.300,- EUR. In če bi nekdo mislil prej bi jim že v štart izplačal "jurja" - bi pod črto stalo manj kot ta telovadba sedaj.
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
In potem bodo tisti, ki so vse skupaj zakuhali, čez pol leta dobili knjižice... pa bo spet jok in stok. Folku očitno ni jasno kako deluje kapitalizem... bodo že dojeli... Vse ki pizdite o družbeni pravičnosti... kar volite, to imate... in časi ko je bil folk z osnovno šolo skoraj enako plačan kot visoko izobraženi ali lastniki firm so minili... zdaj pa jokcajte dalje...
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
In potem bodo tisti, ki so vse skupaj zakuhali, čez pol leta dobili knjižice... pa bo spet jok in stok. Folku očitno ni jasno kako deluje kapitalizem... bodo že dojeli... Vse ki pizdite o družbeni pravičnosti... kar volite, to imate... in časi ko je bil folk z osnovno šolo skoraj enako plačan kot visoko izobraženi ali lastniki firm so minili... zdaj pa jokcajte dalje...
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Tud za gnoj kidat bo treba mal več kot minimalca dat počasi, ker so minil cajti, ko bo folk glave dol držal.
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
"Božičnica" = goodwill firme in za vse enako.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Za moje pojme je strošek prevoza tako ali tako na strani delavca in delodajalca kot takega nima kaj zanimat, Če si se ti pripravljen vozit 100 km v eno smer na šiht, je to tvoja odločitev. Če nisi..iščeš službo bliže domu.