Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole zamišljena stavka je čist v redu, pa ne zato, ker godi moji hudobiji in škodoželjnosti, ampak ker se bo dotaknila tistih, ki se jih očitno kriza, še ni dovolj.
Obubožanih delavcev, brezposelnih in socijalcev verjetno v teh kolonah ne bo.
Čas je da krizo tudi v praksi občutijo še drugi, ker očitno je še niso, glede na to, da še vedno furajo potrošniške navade izpred krize.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Domovina popolnoma uničena, izropana, morala na podnu, mladi brez prihodnosti, starim se po 40let dela obeta še večje siromaštvo....Citat:
Uporabnik asko pravi:
malo čudno razmišljanje imašampak pač tako gledaš na zadevo. Jaz gledam popolnoma drugače.
....enim pa je najbolj pomembno kako svoje egoistične riti spravit na najlažji način na dopust, ......ko noj, glavo v pesek
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sredi dneva zaprejo vse prehode okoli pralamenta, vlade, ministrstva, pa ne pustijo odogovrnih ne ven ne noter. Iz varnostnih razlogov. ALi pa recimo vse skupaj totalno zaprete, ali pa sploh nehate varovat vse politike, inštitucije, ambasade (to zadnje bi sploh zaleglo). Ni po zakonu, ampk kaj vam pa morejo? Če se na koga zaradi tega spravijo, ponovite vajo. Samo jajca je treba imet.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Takole zamišljena stavka je čist v redu, pa ne zato, ker godi moji hudobiji in škodoželjnosti, ampak ker se bo dotaknila tistih, ki se jih očitno kriza, še ni dovolj.
Obubožanih delavcev, brezposelnih in socijalcev verjetno v teh kolonah ne bo.
Čas je da krizo tudi v praksi občutijo še drugi, ker očitno je še niso, glede na to, da še vedno furajo potrošniške navade izpred krize.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Enkrat sem že doživel to vašo delovno stavko... cakal uro in pol, ko sem se vračal iz dirke na Hrvaškem... na meji pa so se policaji sprehajali od enega do drugega avta, si podajali dokumente, da je prišel tudi 3x drug policist do tebe... potem pridem na vrsto, dam dokument in me vpraša, policist, če imam kaj za prijavit... vprašam kaj naj njemu prijavim, glede na to, da me drugače to sprašuje carinik... pravi orožje, drogo, ilegalce... odgovorim, da droge in orožja nimam, ilegalc mi je pa lahko kak v prtljažnik zlezel, v tisti uri in pol čakanja v koloni... sledil je pregled avta v ginekoloških rokavicah, ponudil sem mu tudi vžigalnik, da preveri nivo goriva v rezervoarju. Izredno lepo porabljenih extra 15 minut... v tem terminu bom šel pa raje na severno mejo, v A in DE... in tam pustil €. Želim vam uspešno drkanje davkoplačevalcev in upam, da se komu odpuli da bo kaj pametnega za prebrati na 24ur...
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Ali je ponavadi gužva na prehodu na lokalnici cesti (razmišljam da grem dol iz AC, čez lokalni prehod pa nazaj na AC)? Smer AC Krško - Zagreb
Tole po moje prevec folka pozna... Ce ze kje, pojdi raje cez Osilnico...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Sredi dneva zaprejo vse prehode okoli pralamenta, vlade, ministrstva, pa ne pustijo odogovrnih ne ven ne noter. Iz varnostnih razlogov. ALi pa recimo vse skupaj totalno zaprete, ali pa sploh nehate varovat vse politike, inštitucije, ambasade (to zadnje bi sploh zaleglo). Ni po zakonu, ampk kaj vam pa morejo? Če se na koga zaradi tega spravijo, ponovite vajo. Samo jajca je treba imet.
Saj to je problem,ker jih nimajo. Najlažje je jebat narod. Naj čakajo v kolonah, trošijo gorivo, imajo slabo voljo, večjo utrujenost in možnost nesreče, itd...
Kot rečeno, če so tako pogumni,naj se lotijo stavke tam kjer je problem. Naj postavijo ograje okoli parlamenta in začnejo stavkati.
Lahko tudi v civilu oziroma off duty,če ne upajo med sluzbo. Ali pa naj vsi zbolijo naenkrat...ne pa jebat naroda u glavo.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Kako točno naj policisti stavkajo, da bodo najebali vodilni, torej model v obleki, ki sedi v 15. nadstropju, ki je plačan iz državenga proračunaCitat:
Uporabnik darjan pravi:
Meni sicer te stavke, kjer najebe folk, torej prebivalci slovenije, niso jasne. Stavka bi morala biti takšna, da najebe delodajalec, da se vrši pritisk na njega, ne pa na xy ljudi.
Torej maš fabriko, stavka, stroji stojijo, najebe lastnik tovarne, ker mu stoji proizvodnja. Pri nas pa imaš fabriko (državo), pride stavka, in najebemo ostali, ki "delamo" v njej, namesto da bi lastnik...
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Dnar vn noste, pol pa cvilte, da smo u pisdi.
A bo tvoja firma kej odprla dol, ...ti bi bil najprimernejši za novo okolje, ker poznaš terenCitat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Ampak je pozabite - od prvega junija (julija?) boste pa v Evropo hodili na dopust! Takrat bo pa po Caplovo OK.