Statistika Alterja: S trebuhom za kruhom?

Ali razmišljate o odhodu/selitvi v tujino, delati "s trebuhom za kruhom"?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Eno vprašanje ... Za koga sploh voliti na naslednjih volitvah? Naj mi nekdo da vsaj en odličen razlog, za koga? Vsi kradejo, vsi so povezani, vsi zagovarjajo en drugega, vsi imajo dve ali več "služb", vsi lažejo, itd itd. Jaz več res ne vem koga naj volim, da bo probal narediti kaj dobrega za našo državo, da se vrnemo nazaj v devetdeseta, ko nam je še najlepše bilo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
872
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Mislim, da med švabe se že komot skrijemo. Z malo sreče pa tudi med skandinavce.

Kar se pa jezika tiče se pa verjetno v parih letih tudi toliko streniraš, da te ne morejo pogruntat koliko si južen.
ni nujno. imam prijateljico, katere starši so se takoj po koncu vojne iz Dresdna preselili na Bavarsko. in se še vedno počutijo tuje, tako doma na bavarskem, kot v rodnem dresdnu. po združitvi nemčij se je zgodba ponovila, ko se je precej vzhodnih nemcev selilo na zahod, pa zahodnji še danes, po dvajsetih letih, nanje podobno gledajo, kot recimo mi na južne brate.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.553
7.069
113
Sem dala da/8. Ampak ne tako kot ste potem razvili debato. Pač živim blizu meje in bi živela vseeno doma, delala pa preko meje. Tega je tudi dosti...