In zraven tvegal, da ne bo več delal? Ajde, mogoče probaš, če imaš 3 cm ali pač nekaj obskurnega. Če pa imaš nekaj povprečnega pa dvomim, da bi jih zelo veliko tvegalo. Morda se motim, upam da ne. In kot so že rekli, navzven se to ne vidi in ne pomaga(?).Sicer pa če bi dedi si lohk kurtze povečevali kot si te joške, bi si jih tako že zdavnej. Oz si jih že mogoče?
Omenim za lažje razumevanje žensk, ki si želijo večje karkoli.. Verjetno tudi zaradi moških, ki jih ne pogledajo..
A pol smo tisti, ki nimamo avta z značko obsojeni na slabše, pa še privoščiti si ne moremo, da bi jih ''izboljšali'' s silikonom
ne, mi dobimo take realne, ki nas imajo rade neglede na dolzino in znacko.
Drugi so stvar ponudili na pladnju!Čist simpatična gospa. Roman Vodeb pa vtika kurza kamor ni treba.
Pa še sfušan ne more bit. Da o duck face ne govorimo!... ego si poveca vsak po svoje. eni z bajto, eni z avtom, motorjem, itn.
Tudi jaz sem imel pripombe na joške....na stotine Slovenk se podvrže tudi labioplastiki in pa eni izmed metod pomlajevanja vagine...
Sem te prehitel - post #28 v tej temi Ampak ja, "če ni 3x objavljeno, ni na Alterju" tako da držim pesti, da bo asap to nalepil še kak uporabnikTakšna je bila zvezdnica pred zavoženimi posegi: "Živim v nočni mori"
Posege v tujini močno obžaluje.www.zurnal24.si