Staro za novo

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik trigga pravi:Če gledam zdaj jeepa in vrednost primerljivih na avtonetu, sem se v enem letu poslovil od cca 1k€. Bistveno manj kot pri zafiri.
No ja, o tem boš sodil, ko ga boš prodal
smirk-1.gif
. V8 v rabljenem Jeep-u? Se mi zdi, da Slovenija trenutno ni ravno trg za tak avto.

Kupci se že najdejo. Sicer ga zaenkrat nimam namena prodat, ker sem zadovoljen.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem prodajal avto cirka poldrugi mesec (mondeo letnik 2002, 2.0 tdci). ne moreš verjet kaki pacienti to hodijo gledat. na koncu sem preračunal, da so moj čas, posebej pa moji živci, vredni prekleto več od tistih 300 evrov, kolikor bi dobil več od ponujene cene v avtohiši. tako da sem po dveh debilnih ogledih, pri katerih je en kupec prišel trikrat, po telefonu pa je bilo še pet pametnih, avto lepo pustil pri trgovcu, vso dodatno opremo, ki bi jo sicer dal zraven, prodal posebej, dobil še vinjeto od trgovca in bil lepo v plusu. ma se mi ne da hebat z debili, res ne. in po mojem bo tako tudi v prihodnje. kr vsi so neki stručkoti, pa to ni v redu, pa to ne štima, pa kaj ti je budala, rabljen avto pač ni nov. kolegu je recimo en æefur dva tedna po prodaji passata težil po telefonu, da je šele zdaj videl pikice od kamenčkov na haubi in da naj mu vrne cirka 200 evrov nazaj. marš, da te ne vidim več. kreteni.

Nazadnje urejeno:

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
38
CENTAR LJ
467716-post_slo.gif

Tako pač je pri nas, po telefonu vsi pametni, sami strokovnjaki ki iz slik vidijo oranjenost vozila, hibe itd, pride jih potem gledat peščica, če jih, sprašujejo neumnosti po telefonu take da dol padeš, avto 2.0 bencinar atmosferc, ali ima turbino, ima klimo, pa vse napisano v oglasu. Naraje bi da jim pelješ avto v lj pokazati če nisi iz Ljubljane. Spodaj na veliko napisano: MENJAVA NI MOŽNA!!!!. Vsak drugi je vprašal če je možna menjava
bonk.gif
Zmagovalec je bil model ko je vprašal če bi zamenjal avto za fiat punto. Šlo se je pa za 94' letnik GTIja. Pacietni, 3/4 bi jim naraje prekinil takoj, drugič jim tudi bom. Eden je celo klical da bi imel avto za ob nedeljah.

Zaključek je bil tak, avto 94' letnik mora biti kot nov, imeti malo km, kar pa jih je moj imel, kar pa spet ni bilo vredu ker jih je bilo premalo 140k km, brez napake, brez pikice rje in to za ceno 1500€. No moj je imel malo rje cena je bila 1500€. Na koncu sem ga prodal kolegu ki se vozi že 2 leti brez stroškov
cool-1.gif

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.701
1.347
113
Pacienti so tudi tukaj na alterju, saj so sedaj že skoraj vsi oboroženi tudi z merilcem debeline laka, tako da ti ti lump, ki prodajaš tako star avto, pa tam pa tam ne štima debelina laka
hysterical-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Pacienti so tudi tukaj na alterju, saj so sedaj že skoraj vsi oboroženi tudi z merilcem debeline laka, tako da ti ti lump, ki prodajaš tako star avto, pa tam pa tam ne štima debelina laka
hysterical-1.gif
evil.gif

A bomo spet udarili temo o tem?
Ali ti gre na jetra, ker ne moreš več nategovat folka?
grims-1.gif