Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kot kaže je na prvem posnetku naš stardec... sedaj vidim, zakaj je tako jezen na dinamike. Oni pohodijo plin in gredo, njemu pa samo mašina tuli. Pa pol življenja gre za parkiranje...
Pred slabe pol ure sem se v mestu peljal za enim starim decom (z eno nogo že napol v grobu). Vozil se je s hitrostjo 20 km/h, na cesti ni bilo žive duše. Nisem imel srca, da bi mu trobil, ker bi drugače verjetno zapeljal s ceste ali celo doživel infarkt
Citat: Uporabnik XXXL pravi:
Pa kje je stardec, a še ni videl te teme? Drugače nonstop po tabli serje, te pa nikakor ne opazi. Mogoče ima fiata pri ličarju?
Me je danes en ata gledal kot največjega kriminalca, ker sem ob zeleni luči speljal, on pa je ob istem času tudi hotel čez križišče (predvidevam da v rdečo luč, razen če je bil semafor pokvarjen). Najbrž še zdaj doma benti čez neolikane voznike.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.