ah ne moreš vse kot po svoji kii gledat! Temu kar pripravljajo sedaj se reče protekcionizem in diskriminacija. Zakaj? Poglej na primeru vinjet le te so za evropo diskriminatorne, ker imajo "domačini" prednost ker bolj uporabljajo, diskriminatorno je tudi do drugih panog kot so npr. tv ji hladilniki itd....! Eno je za evropo diskriminatorno eno pa ne? Mi lahko kak veljak to razloži. Al pa da še malo poenostavim. Pred 2 letoma se je pojavila kriza v tekstilni industriji, ki še vedno traja a se je kdo spomnil pa pomagal tej industriji? Je vlada mogoče predlagala zakon ki bi vsakemu podjetniku, ki ima vsaj enega zaposlenega določila da mora imet v omari vsaj 5 Murinih oblek, ker se bo s tem industrija rešila? Al pa ta da mora vsaka družina ki ima vsaj 3 člane popit zaboj laškega ker je firmi težko? V glavnem da povzamem vinjete so diskriminatorne, to da bi se pomagalo samo eni industriji pa ni?
A pluje naša barka proti socializmu nazaj? Po mojem znanju se te finančne injekcije ne bodo splačale. Mogoče pa v kakem drugem kotičku kaj več o teh ukrepih da se kaj razjasni zakaj zdaj evropska avtoindustrija prosi za pomoč in njihov Gunther jim bo poizkušal pomagat!
A pluje naša barka proti socializmu nazaj? Po mojem znanju se te finančne injekcije ne bodo splačale. Mogoče pa v kakem drugem kotičku kaj več o teh ukrepih da se kaj razjasni zakaj zdaj evropska avtoindustrija prosi za pomoč in njihov Gunther jim bo poizkušal pomagat!