Stardec bi še en avto kupil.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Tudi meni se zdi malo čudno. 15 hektarjev gmajne stane cca sterih 15 MILJONOV ali pa dobrih 62.000 €. Takšen denar ne potegneš iz denarnice in rečeš ah naneslo je pa sem kupil.
Za to hosto sem dal polovico manj kot ti omenjaš. Pa sploh ni švoh hosta. Mešan gozdiček star okol 50 let. Nekaj bukev, gaber, hrast, cer, pa še nekaj lepih smrečic je vmes. To je pač obnovljiv vir energije.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sicer se mi zdi da se zajebavaš, ampak zdajle lahko ujameš še zadnji vlak za nepovratna sredstva za ureditev vlak.
Tudi meni se zdi malo čudno. 15 hektarjev gmajne stane cca sterih 15 MILJONOV ali pa dobrih 62.000 €. Takšen denar ne potegneš iz denarnice in rečeš ah naneslo je pa sem kupil.

Rečeš kaj češ, po moje je naložba dobra. Če je gozd soliden
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vi niste resni, drva bi vozil v avtu.
Saj ni fora v tem, da bi v avtu vozil drva. Za obilnejšo sečnjo bom sigurno uporabil drugačen večji, močnejši in konkreten prevoz. Ta avto bi jaz rabil za tekoče čiščenje gozda in za to, da bi se v gozd odpeljal (cca 15 km) in nanj naložil motorko, sekire, kajle in drugo orodje..... Če bom že tam, bi pač domov pripeljal še nekaj drv. En kubik lesa komot pripeljem v kakšnem takem vozilu.
Sem pač pristaš rekreacije v naravi, Meni je bedno hodit v razne fitnes centre, al pa v telovadnice žogo brcat itd... Raje grem v naravo kjer se da ravno tako rekreirat, pa še koristno opravilo delaš..

Nazadnje urejeno:

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.966
-388
113
ej ne seri s tistimi ameriškimi jajci, ker niso tud T od terenca.

Se vedno nisi povedal kok je budgeta???

Kupi si kakšno Suzuki Vitaro, zadnje sedeže ven vržeš, vmontiraš vitel (sam vedi da glih kej težkega ne bo vlekel, ker tud avto ima svoje meje), in to je to!

Al pa Nissan Terrano, stroj z reduktorjem, velikim prtljažnikom...

opcij je dost, sam € so meja!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Za to hosto sem dal polovico manj kot ti omenjaš. Pa sploh ni švoh hosta. Mešan gozdiček star okol 50 let. Nekaj bukev, gaber, hrast, cer, pa še nekaj lepih smrečic je vmes. To je pač obnovljiv vir energije.

Brezveze.

Jaz sem ga predlani kupi, naredil golosek-si povrnil kupnino in stroške, dobil na GG sadike javorja in češenj ter mreže (brezplačno), v 4-ih letih dobim še eno kupnino nazaj. Časti država.
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tud jaz nisem preveč zagret za ameriške vozove.
Citat:
Se vedno nisi povedal kok je budgeta???
Kaj pa vem, odvisno kaj bi dobil. Mislim pa, da bi se za kakšnih 30.000 € mogoče tud manj, že dalo nabavit nekaj kar bi odgovarjalo tej potrebi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.966
-388
113
ah dej no! zdej se pa norca delaš! za 30.000??? za ta denar dobiš res stroj ja...

ja res, kupi enga pick-upa (za ta dnar dobiš novega!), pa vitl gor pa je... sam men bi bilo mal škoda tok dnara dajat, ker za manj kupiš nekaj rabljenega, pa ni ti tok škoda...

Nazadnje urejeno:

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nič se ne delam norca. To sem reku bolj od oka, kar tako. Saj sem reku, odvisno kaj bi dobil. Par taužent € gor al pa dol.
In kot veš, stardec ne kupuje rabljenih avtov. Razen če bi res vedel od koga in kaj kupujem.
Saj ta avto ne kupujem zato, da se mi bo izplačal. To je bolj za hobi in rekreacijo v naravi. Tud zidanco in konje nimam zato, da bom služil s tem.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Ali boš organiziral kakšne *Dneve odprte hoste* in popeljal Alterjevce na vožnjo po hosti????

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
še en vzdržljivosti toyote hilux (star model sevede):
če najdeš kako tako si zmaga.
zmaga.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Če ni skrivnost kje se nahaja ta gmajna?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Sedaj, ko imaš gozd, bi pa lahko kakšne enduro vožnje z motorji organiziral...