Res je. Ampak kaj, ko slovenceljni nikoli ne bodo dojeli, da je nekaj zasluženo prigarano in bodo znali vedno samo pljuvati po uspešnejših od sebe.
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Se bom osebno zavzel na MZZ, da te predlagajo za posebnega odposlanca ZN!
Kak ste že u 3pm zjambrane taeni debili tečni ,ko krvava driska v kombinaciji s hemeroidi ste , na kozlaje mi greteCitat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Res je. Ampak kaj, ko slovenceljni nikoli ne bodo dojeli, da je nekaj zasluženo prigarano in bodo znali vedno samo pljuvati po uspešnejših od sebe.
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če je vplačeval v tujini, potem tudi iz tujine dobi penzijo.Citat:
Uporabnik telex pravi:
PS- kaj pa borčevska 1.800€? Je toliko vplačeval v pokojninsko blagajno, še posebej, če je delal v tujini in očitno tam plačeval za penzijo. Le koliko je za navadnega smrtnika penzija če si jo plačeval le 25 let???
Mimogrede: Sorodnik je zadnjič "pojamral", da za 5 let dela v tujini zdaj dobi skoraj več penzije, kot za 25 let dela v Sloveniji... Prasci kapitalistični, a ne?(gre za Nemčijo)
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Seveda pravičnost, saj je pravično zaslužil kar dobiva. Dokaži, da ne... Socialnost... seveda, saj se bori za soborce in njihove borčevske penzije, katero si je tudi sam pravično zaslužil...
Citat:
Uporabnik AJVAR pravi:
Rad bi videl, koliko imajo oz. bodo imeli veterani vojne za Slovenijo?? Dosti jih poznam, ki ne dobijo niti centa, so pa tisti ki so dejansko osvobodili Slovenijo....
Glede na podatke o borčevskih penzijah, vsako leto več ...Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Seveda pravičnost, saj je pravično zaslužil kar dobiva. Dokaži, da ne... Socialnost... seveda, saj se bori za soborce in njihove borčevske penzije, katero si je tudi sam pravično zaslužil...
Mene pa resnično zanima, koliko je sploh še teh borcev...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Mene pa resnično zanima, koliko je sploh še teh borcev...