Stajerska AC je za posr*t

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Poglej dobro. Do nas je peljal za ritjo BMW-ju, potem je šel pa vse prehitevati po odstavnem pasu.
Ne predstavljam si, kakšen masaker bi bil, če bi tam na odstavnem pasu stal kakšen pokvarjen avto, ker 5 minut kasneje na AC je dejansko na odstavnem pasu stal avto z dvignjeno haubo in družino, ki se je spravljala na drugo stran ograje.

Registrska tablica pa je bila LJ*113-HE. Bil pa je temne barve.

Sem bil tudi na PP Domžale, kjer so mi rekli, da bi jaz moral hoditi na sodišče v Celje hoditi dati izjavo zoper njega, ker se je zgodilo na celjskem območju, ampak tega si pa pač časovno ne morem privoščiti.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
Na podoben nacin je po odstavnem pasu zadnjic nekdo obsel kolono pod tomacevskim rondojem. Do kam je sel po odstavnem ne vem (sem sel na rondo). Mogoce do izvoza za dunajsko. Kako se je tam vstulil na vkljucevalni pas iz rondoja ne vem.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
to se redno dogaja, sploh zadnje mesece, ko so zastoji vsakodnevno na severni obvoznici

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.663
6.705
113
pri taščici
in kdaj bodo stožce postavili tako kot na golovcu
evil.gif

aja, vožnja po odstavnem pasu ne predstavlja nevarnosti.

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
mešaš jabolka in hruške. odstavni pas ima svojo funkcijo in s postavitvijo stebričkov bi postal brezpredmeten

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.551
927
113
A je dons ljudem ta vročina ornk v glavo vstopila?

Grem iz službe mal čez 16. uro (sej vem, vsi grejo pač takrat domov), nekam nenormalno dolga in bolj kot ne stoječa kolona na novi cesti pri Stožicah, nakar pogledam aplikacijo Radar alarm in mi je vse jasno - nesreča na AC v bližini Domžal, nesreča na AC nekje pri Sneberjih in še nesreča na severni LJ obvoznici, nekje pri izvozu za BTC, uglavnem med LJ in Domžalami vse rdeče. Gledam zdele še enkrat in še nesreča pri Šentjakobu (na navadni cesti). Pa kolikor sem bral, je dopoldne pokalo še na Trojanah....

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Nesreče z nevarnimi in drugimi snovmi v naravi, prometu
26.5.2016 15:12

DOMŽALE
Ob 15.13 je na avtocesti Ljubljana–Maribor, kilometer pred izvozom za Domžale, tovorno vozilo oplazilo tovorno vozilo, ki je stalo na odstavnem pasu zaradi menjave pnevmatike. Pri trku se je poškodoval rezervoar za gorivo, izteklo gorivo pa je onesnažilo cestišče na dolžini približno 150 metrov. Posredovali so gasilci GB Ljubljana in CPV Domžale, ki so odklopili akumulator na poškodovanem tovornjaku, posuli cestišče ter nudili pomoč avtovleki pri delu. Delavci DARS-a so cestišče oprali in ga ponovno usposobili za promet.

http://spin.sos112.si/SPIN2/Javno/Dogodki/

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
62
28
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Štajerci pač ...

Si mogoče v svoji veleumnosti pomislil, da se štajercem (in še marsikomu) ne bi bilo treba voziti v Ljubljano, če se ne bi VSE kar je pametnega skocentriralo ravno tam? Industrije več ni, večina (vsaj koliko toliko) plačanih služb je skoncentrirano v LJ. Vse kar je izven Ljubljane se pa z redkimi izjemami bori za preživetje.

Da sploh ne omenjam idiotizmov v smislu, da se iz Postojne vozi v službo v Celje (policija recimo), iz Maribora se vozijo v Ljubljano, iz Kopra pa na Jesenice.

In potem se žabarji sprašujejo odkod vsakodnevni prometni kolaps. Pa pustimo tokrat vozniško kulturo ob strani, o tem raje ne bi.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.453
1.906
113
Danes so bili za vse skupaj krivi jodlarji s svojim podaljšanim vikendom. Že lani je bilo isto.

Zjutraj sem šel skozi Tuhinjsko, se mi je zdelo da bo divje.
Ob prihodu v službo:
* Zastoj pred cestninsko pri Vranskem
* Zastoj pred Jasovnikom
* Kreš in zastoj pri Blagovici.
* Standardna gužva pri Domžalah, ampak tokrat kolona do Krtine.
* čez 15 min pa zaprt predor Trojane.

Je bila dobra odločitev.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jaz sem včeraj videl že ogromno avstrijcev na AC proti LJ, danes pa itak dizaster. Na srečo nisem rabil danes po štajerki.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
Čestitke DARSu, da krpa dve luknji v predoru Pletovarje.

2 meseca smo se furali čez te dve luknje. ko si mel naštudirano si točno vedel, kje moreš peljat, da te ne zruka, zdej je pa že od torka zaprt vozni pas v predoru, itaq nastajajo gužve, omejitev 60km/h in radarska škatla skrita za odbojno ograjo. Sicer pomojem ne bodo pokasirali veliko ker vse stoji in se po polžje premika ampak, da niso sposobni v eno noči zrihtat je sramota. Aja AC bo zaprta čez vikend.
Se posipam s pepelom če bodo komplet predor preplastili ampak verjetno bodo tiste 20m2 samo porihtali.

Čestitke še enkrat!

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
spet štala

http://www.zurnal24.si/nesreca-v-predoru-avtocesta-zaprta-v-obe-smeri-clanek-274274

Nesreča v predoru, avtocesta zaprta v obe smeri
Štajerska avtocesta je med Dramljami in Slovenskimi Konjicami zaprta v obe smeri.
Zaradi prometne nesreče v predoru Golo Rebro je štajerska avtocesta med Dramljami in Slovenskimi Konjicami zaprta v obe smeri.

Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje se je nesreča zgodila na avtocesti v predoru v smeri proti Mariboru.

Prometno-informacijski center priporoča obvoz proti Mariboru za osebna vozila po cesti Celje center - Slovenske Konjice.

-----------------------------------------

nikakor mi ni jasno zakaj na AC ni policije ( pa ne nekje skrite ampak tako da se jih vidi )

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Jaz 105 po stevcu oz. 99 po GPS. Tovornjak, kot je vidno, je sel pocasneje od mene.

Jasno, po incidentu sva oba upocasnila, kar pokaze tudi merilec hitrosti pred naslednjim predorom. Razlog, deli gume na cesti (se vidi, kako oba vijugava, ko se jim izogibava), plus pred naslednjim predorom stoji tovornjak, cigar gumo je razneslo, voznik pa se je sprehajal po voznem pasu.