Stajerska AC je za posr*t

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
To je iz Pomurja tudi na običajni dan verjetno časovno boljša varianta. Res pa je, da je treba Hrvatom dati nekaj cestnine.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:A zdej bo AC na tem odseku dvosmerna ali bo pac proti LJ kaos?
Dvosmerna že ne bo, ker ne verjamem, da bi prezračevanje predorov bilo sposobno opraviti z dvosmernim prometom, ko bi plini precej bolj ostajali v predoru. Z dvosmernim prometom bi uspešno naredili kaos v obe smeri, tako pa bo samo proti LJ.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
temu se reče gospodarska škoda.

me zanima kolk bo kazni dobil tovornjakar..to mi ni jasno daavno vtunlu zagori in tam potem ostane, namesto da bi ven vlekel prikolico. Sej ti ze logika narekuje to.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.702
9.487
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

me zanima kolk bo kazni dobil tovornjakar..to mi ni jasno daavno vtunlu zagori in tam potem ostane, namesto da bi ven vlekel prikolico. Sej ti ze logika narekuje to.

Kaj ti logika narekuje, da ostaneš v tovornjaku, ko ti začne pod ritjo goret?

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:Kaj ti logika narekuje, da ostaneš v tovornjaku, ko ti začne pod ritjo goret?
Nekateri so junaki.
Vse, da se reši škoda, ki jo povzroči zavarovano vozilo in da zavarovalnice živijo bolje.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
To more bit kazn ogromna,glede na skodo. Ker recimo,nekdo pritegne 200 cez tunel,nobene skode,nobenih zrtev,pa bo ozigosan kot morilec in poloznica.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Kaj točno je voznik kriv, če odpove vozilo, da bi dobil kazen?
Ali mogoče obstajajo na svetu izdelki, ki so povsem brez napake v celi življenjski dobi?

gr69

Guru
15. dec 2009
11.573
2.619
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Kazen za kaj?!?
17758-icon_confused.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
turbina rikne že prej ne v predoru. Tako da... ne vem, pubec je teral , se je kadilo, potem pa odgovorno turbina riknila 80m pred koncem tunela. Vseskupaj en velik BS.

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Citat:
Uporabnik bles pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:

In tako do MB, sem pa nekje pri Račah spredaj ugledal en kamion s prikolico in okoli enih pet avtov z modro-rdečo utripajočo lučjo. A kdo ve kaj bi to bilo?

Ve kdo kaj je bil to za en transport? Tovornjak (ali dva) sta imela dunajsko registracijo.

bles
EURI
Verjetno takle kamijon:

Občasno je sicer tudi bel...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
turbina rikne že prej ne v predoru. Tako da... ne vem, pubec je teral , se je kadilo, potem pa odgovorno turbina riknila 80m pred koncem tunela. Vseskupaj en velik BS.

imaš slike ali samo nabijaš ?
če jih imaš potem jih objavi

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
skrajni čas, da se začne kretene na tehničnih pregledih zapirat! meni žarnice šteje, po cestah se pa take podrtije vozijo! ne, ni normalno, da se tovorno vozilo s pravilnim vzdezevanje vname. prej euro jackpot zadanes. pa naj gredo zdaj mal tega prevoznika dacarji in kriminalisti pregledat.. sparajo kjer se da. se malo pa bodo crnce iz sudana uvazali, ki bodo šofirali za pest riza in eno banano na dan.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Nabijanje v tri krasne. Dvema sodelavcema je crknila turbina na osebnem vozilu. Enemu pri 15.000 km še preden je bil avto eno leto star pri mestni vožnji. V trenutku dim (uparjeno olje brez požara) izpod havbe in upadec moči. Drugemu na avtocesti, dobrih 100.000 km. V obeh primerih je rezervni del zlahka preživel te km, ko je tovarniško vgrajen del šel po gobe. Dvomim, da je na tovornjaku kaj drugače in da zmeraj obstajajo kaka "opozorila", da bo stvar kmalu riknila.
Zgodila se je pač okvara na neprimernem mestu. V vsej zgodbi je mogoče še najbolj čudno, da so gasilci rabili 20 minut, da zaradi dima najdejo kamion, čeprav so nadzorne kamere posnele požar in je bilo torej povsem jasno, kje se je ustavil.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.332
9.561
113
EU
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Ja, kazen je treba nabiti turbini za neodgovorno odpoved
evil.gif