Srečko Katanec!!!

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Ma dej, kera ekipa neki, sami capli. Js zmer podvomim k vidm nase futbalerje, da res igrajo s srcem. Pomoje sam pare vlecejo, pa se duvajo. Ce bi bli dobri, bi doma igral, ne pa pr ns. Povprecn Janez pa itak....jebes fuzbal.
hysterical-1.gif

Saj je logično. Danes so drugi časi in glavno vodilo je denar. V reprezentanci nisi plačan in močno dvomim, da gre kdo ki ma polne žepe dnarja z veseljem zastonj se mučit na tekme (sploh pri Novakoviču se je to najbolj videlo), sploh če je to neka v svetu nepomembna reprezentanca, zaradi katere te nikjer ne opazijo v svetu kaj dosti. Razen mogoče par spranih glav, ki jim je čast igrat za svojo domovino in vidijo v tem nekaj posebnega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pozabljaš tudi na to, da je večina igralcev v "naši" reprezentanci IČEv in torej sploh ne čutijo neke narodne zavesti, oz jo čutijo ja, ampak ne do slovenije
smile-1.gif

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.570
29
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pobje, a je kdo dejansko danes pričakoval kaj drugega, kot podobno predstavo, ki smo jo vajeni izpred zadnjih nekaj tekem?

Bilo bi zelo naivno, če je kdo mislil, da bo danes drugače.
Rezultat ni odraz razmerja moči.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Še komentatorja imajo boljšega
evil.gif

hysterical-1.gif

Naši so bili solidni. Ko nekateri govorijo o igri, dejansko ves čas govorijo o rezultatu. Za resno kritiko bo še dovolj časa. Škoda, da niso dali vsaj enega.

P.S: Naši pomeni S£ovence.
grims-1.gif

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
sam... če si navijal za Bosno na tej tekmi nisi nič narobe naredil :-D

mistique

Guru
16. jun 2009
13.778
1.594
113
Emona / Carnium
Ne, itak, da nč. Čeprav, jaz zelo težko navijam, ko exYu reprezentance tekmujejo med seboj. Takrat se mi zdi navijanje še bolj butasto početje
grin1.gif
Bolj rajše pog£edam, æe mi uspije pa po£ koju pivičku ruknem z jaranlukom.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ko je je Milovanovič rekel, da imamo v vratih golmana, ki je v interju v dobri formi, sem ugasnil TV in na Bet365 pritisnil 20€ na bosance.

I

Izbrisan uporabnik #488

Končno si nekaj pametnega povedal
smile-1.gif

Frajštos ribiča pa takšen, da si bo še Messi pogledal.