Srečko Katanec!!!

9999

Pripravnik
28. jan 2013
31
5
8
467716-post_slo.gif

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
En si je na facebook napisal... "Nazadnje je bilo toliko bosancev v Stožicah, ko so temelje betonirali."

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Bosanskih in nemških tablc je blo ful.

Sicer pa razen obrambe in sredine v prvem polčasu niti ni bilo tako slabo. Kurtič je postavil sredino nazaj na noge. Obramba je nažalost porazna in Katanec je kriv samo pri izbiri igralcev kjer pa roko na srce nima veliko izbire.....

SIcer pa so bosanci izkoristil svoje šanse, Kirm pa na špico kot moja babica. So se pa bosanci skoz drl Edvin Džeko!, naredil ni pa razen ene podaje nič. Skratka čimprej tole repko pomladit. Je pa res da bi verjetno bilo manj golov če bi začel tekmo Radosavljevič...sad but true.

Birsa lenoba. Pa še vedit je treba da smo ostali brez naših ključnih organizatorjev igre Iličiča in Kampla. Se je pokazalo!

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ma dej, kera ekipa neki, sami capli. Js zmer podvomim k vidm nase futbalerje, da res igrajo s srcem. Pomoje sam pare vlecejo, pa se duvajo. Ce bi bli dobri, bi doma igral, ne pa pr ns. Povprecn Janez pa itak....jebes fuzbal.
hysterical-1.gif

Sej bomo u basketu rasturil!
evil.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
To je čisto res. Danes se mi je zdelo da edino Brečko in Kurtič laufata, Šuler in Cesar sta se tudi trudila, ostalo pa katastrofa

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
mene zanima, kako za vraga ta Kirm pride v ekipo sploh ...

fantje danes niso tako slabo igrali, če bi tam Matavž zadel, ko so potem Bosanci povedli v naslednjem napadu, bi se znala tekma še precej drugače odviti. a se ni, 3:0 je kr kruta za prvo ...

tudi Sarma ni bil taprav danes ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
ne ni bil...:( J+Mogoče ker je bil neogret glede na to da so naši večinoma napadal

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Pobje, a je kdo dejansko danes pričakoval kaj drugega, kot podobno predstavo, ki smo jo vajeni izpred zadnjih nekaj tekem?

Bilo bi zelo naivno, če je kdo mislil, da bo danes drugače.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ne morem verjet kako ste eni spet pametni in mislite da veste vse o o nogometu, kaj je spet bilo narobe? To da smo dobili 3 gole?, bil je slab nogomet?,, potem res ne vem kaj pričakujete...bili smo enakovredni bosancem s tem da so oni spretno potisnili tri žoge v naš gol mi pa z nanovo formirano reprezentanco igramo prvič z novim selektorjem. Imeli smo veliko več smrtnih priložnosti in če bi v napadu igral kak rutiner kot je Novakovič bi se tekma končala malo drugače. Rezultat sploh na taki tekmi ni pomemben, pomembno je da ima naša igra spet glavo in rep in s tem bodo tudi rezultati prišli..sramota je da na stadion pride več bosancev kot slovencev ker pametnjakoviči spet tipično po slovensko samo jokajo namesto da bi se spravili na tekmo, ko se pa igra z Rusi bi pa vsi karto za tekmo

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ne morem verjet kako ste eni spet pametni in mislite da veste vse o o nogometu, kaj je spet bilo narobe? To da smo dobili 3 gole?, bil je slab nogomet?,, potem res ne vem kaj pričakujete...bili smo enakovredni bosancem s tem da so oni spretno potisnili tri žoge v naš gol mi pa z nanovo formirano reprezentanco igramo prvič z novim selektorjem. Imeli smo veliko več smrtnih priložnosti in če bi v napadu igral kak rutiner kot je Novakovič bi se tekma končala malo drugače. Rezultat sploh na taki tekmi ni pomemben, pomembno je da ima naša igra spet glavo in rep in s tem bodo tudi rezultati prišli..sramota je da na stadion pride več bosancev kot slovencev ker pametnjakoviči spet tipično po slovensko samo jokajo namesto da bi se spravili na tekmo, ko se pa igra z Rusi bi pa vsi karto za tekmo
467716-post_slo.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pobje, a je kdo dejansko danes pričakoval kaj drugega, kot podobno predstavo, ki smo jo vajeni izpred zadnjih nekaj tekem?

Bilo bi zelo naivno, če je kdo mislil, da bo danes drugače.

jaz sem pričakoval vsaj kakih 2:2 ... šok terapija pa nov trener pa to ... pogosto deluje ... mi je žal da nisem naložo enih 50 € na bosance je bla kvota čez 2
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Sem vam lepo tu napovedal 1:2
Pri količini golov sem zadev, enako tudi pri zmagi...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:

Ah brezveze no.. Slovenija more igrat kot Barfelona (ker je zdej lih moderna, pa vsi navijajo za barfelono, ker je to IN), pa mlet vse pred sabo, brazilija, argentina, nemcija, francija, to se mora minimalno 0 igrat. Ostale se pa melje 3-4-5-8:0 za salo. Sele pol rata euforija in so vsi nenadoma fani ze od vsega zacetka in podpirajo tudi nosace vode pa pobiralce zoge. Ker le imamo v ekipi 3 messije, 2 rooneya, 3 gerrade, 2 xavija, 4 inieste, 3 drogbaje, 8 el shaarawyjev, 2 pirla in casillasa, kahna in schmeichla naenkrat..

Ti recem, da so eno samo razocaranje te slovencljni..

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

izgubiti na gostovanju niti ni tako hudo.

Me spominja na tekmo Nemčija-Turčija 9.10.1999, ko je Nemčija na gostovanju v Münchnu igrala 0:0. Ocenjuje se, da je bilo od 63.257 gledalcev približno 50.000 Turkov