Srečko Katanec!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Tip mi je totalno antipatičen, sicer pa poglej na wikipedijo kakšne uspehe je žel po jokajočem odhodu iz Slo. reprezentance...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Roko na srce.... oba sta dosegla v njunih karierah veliko. Večina Slovenskih žogobrcarjev lahko o njunih karierah samo sanja. (zaenkrat) Pač neumnost, prevelik ego, vzvišenost ...itd. je pripeljala do tega, da se je v soju žarometov na največjem tekmovanju zgodilo, kar se pač je.
Pustiti treba vse na miru za nazaj in obema zaželeti uspešno kariero še naprej, pa kar koli že delata.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj v končni fazi je res, kaj je bilo ,je bilo..... ampak ne morem pozabit kako se je selektor, bog i batina ki ne prizanaša nikomur, jokal kot mala punčka
bonk.gif

Tisto vse skupaj je bila farsa in bi bilo celo smešno, če se ne bi šlo za našo repko. Za to farso pa sta bila kriva kar oba, nista si po karakterju toliko različna....

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ja samo top klasa trenerjev zna take karakterje pač drugače ukrotit .. oz brez tega da jim reže peruti ... ker konec koncev so to čarovniki ki odločajo tekme
wink-1.gif
tak da je javni spopad kdo je jači pač #fail

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
meni je najjače,da dobi nek trener fusbala okol 200 k€ na leto... res smo naravoslovci sfalili poklic.

še bolj ironično pa je, da ravno raja ki s buni da nima za jest (oz za burek) najbolj obožuje fusbal in hodi na tekme ter podpira to bogatijo. Ja res, človeštvo je krenilo v 3pm
wink-1.gif
, res zanimivo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
sej če gledaš SLO prvo ligo, je gledalcev tolk , kot na enem vaškem nogometnem turnirju. Pa še to..kup mulcev, ki lahko legalno kričijo in razbijajo, nekaj južnjakov in nekaj, ki se nimajo kam dati in gredo na pivo na štadijon. OK... mogoče je pri Mariborčanih malo boljše...

Zanimivo je tudo to, da lahko vsak od nas napove, kaj bo povedal trener ali športni direktor po koncu tekme z X nasprotnikom za tekmo, ki bo šele prišla
wink-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
confused-1.gif
kaj sem pa pol videl?? OK nisem videl v MB niti LJ. Ampak NM. Ko so bili menda v 1ligi

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Joj, veš kdaj je bilo NM v prvi ligi....... na pamet rečeno pred 15 leti
smile-1.gif
takrat se je še dalo, zdaj v sloveniji na nobeni športni prireditvi ne točijo več alkoholnih pijač, ampak samo vodo in sok, že kar lep čas.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Jah vip ima verjetno povsod privilegije.
Jaz sem mislil bolj za rajo, denimo na hrvaškem ali avstriji ni problem spiti pir, pr nas je pa to "bogokletno" odkar je bil Keber za ministra.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
No jst sm ga dobil tud že na basketu v stožcah in to za normalnim šankom zgoraj v rdečem ringu. Jih je mela v hladilniku, pa sm reku kva je pa tole, se da kašnega dobit, pa se je najprej neki zmotavala, pol pa je le popustila
smile-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Glede na to da si repliciral meni...
Kaj pa jaz pravim, v drugih državah lahko spremljaš hokej na tribuni s pivom v roki (ne bom trdil da v vseh ker ne vem, ampak v veliki večini).
Pri nas pa zakon to prepoveduje...

Sicer mene to ne prizadane, ampak klubi bi s prodajo piva zaslužili še kakšen € zraven