Srečko Katanec!!!

I

Izbrisan uporabnik #488

Isti je kot Slaviša, saj sta skup delala in tudi skupaj "bežala".

Zelo bogo bo to, Katanca je cajt čisto povozil pa ne zna delat z ljudmi.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ker smo glih na alterju ...
baje da je mesečna plača okrog dobro opremljenega passata ...

Zetor

Pripravnik
6. apr 2010
451
2
16
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
ker smo glih na alterju ...
baje da je mesečna plača okrog dobro opremljenega passata ...
Za tako nogometno velesilo in za tako gospodarsko in socialno cvetoco drzavo je to drobtinica.....

I

Izbrisan uporabnik #488

Ta pravi je Čeferin, angažira dragega in odcvetelega "strokovnjaka", da bo na koncu povedal tisto, kar že vsi vidimo.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
KSZ

Pred leti je Katanec precej dosegel z naso ekipo. Ampak pri tem je imel veliko srece in vsaj enega igralca evropskega kova. Mislim, da mu tokrat ne bo uspelo. Itak se bo pa skregal z nekom ali pod njim ali nad njim in odsel predcasno ne glede na rezultate.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Jaz sem mnenja, da bi morali zamenjati par igralcev, kot pa da menjamo selektorja ze x-krat. Veliko je mladih, naduvanih, imajo par pogodb in se jim ne da trudit kaj preveč za reprezentanco.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Slovenski fuzbal je na ravni vaških lig. Pred leti je dvignil nivo reprezenzančnega nogometa prav Katanec, ampak glede na to, da smo Slovenci pametnjakoviči, analitiki, strategi...itd, se je t.i. pravljica končala tako kot se je. Res je bil ened malo boljši posameznik, samo brez ostalih spet ne bi bilo nič. Ampak prav ta je tud glavni krivec za propad najboljše reprezentance, kar jih je Slovenija kdaj imela. (ok... Maribočani me boste pač popljuval). Katanec je znal iz povprečnih nogometašev sestaviti dobro ekipo. Eni so se celo za to lahko prodali v tujino. In glede na to, da je že dokazal, da se lahko nekaj naredi, zakaj zdaj spet mešate MB-LJ?? Ne vem tudi, kako lahko en tuj selektor sestavi ekipo neke države, če sploh ne pozna igralcev. Ne primerjajmo sedaj tujih bogatih klubov. Tam so čisto vsi nogometaši za pet razredov boljši. In iz povprečnežev sestaviti dobro reprezentanco je super uspeh. Iz zvezdnikov sestaviti povprečneže pa uspe vsakumor.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Malo si zgrešil.

Fora je ravno v tem, da smo imeli cel kup povprečnih igralcev, katerim je bila reprezentanca poligon za dokazovanje. Zdaj pa 10-15 igralcev že igra v "velikih" klubih, tako da se v reprezentanci ne rabijo dodatno dokazovat.

Predvsem je treba pri naših športnikih spremenit mislenost, ko bo igranje za reprezentanco spet čast in ne samo obveznost.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
nisem zgrešil in tud tvoj komentar ni veliko bolj drugačen od mojega. To, da je 10-15 igralcev že v velikih klubih ne pomeni NIČ. Če jih je.... (če si prav informiran, verjamem). Dokazovanje v športu je skoz. Sej to je bistvo športa, da si čim boljši, mar ne?? Pa ne glede na to ali je to klubsko ali reprezentančno. Strinjam se s tem, da glede na današnje stanje treba spremeniti miselnost. In to je očitno uspelo takrat Katancu. Prej sem napisal, da se je po "pravljici" marsikdo prodal v tujino in verjami, da se lahko tudi izgubiš v povprečju z slabimi predstavami za reprezentanco. To, da ko si enkrat v velikem klubu, ne pomeni da si na konju in ni treba pokazati rezultatov.
Pa tudi, kolko naših je sploh v igri ali klopi. Nikakor ne zanemarjam njihovega uspeha že s tem, da so sploh prišli do teh klubov, čeprav so zadnje rezerve. Ampak ne strinjam se pa, da se za reprezentanco ni potrebno dokazovati, ker so že v teh velikih klubih. (sploh pa ne fuzbalerji) Pustimo zdaj NBA-jevce... tam je zgodba druga

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Oni so že tam, podpisali so za slovenske razmere zavidljive pogodbe in se kažejo s tekmami v domačih klubih. In ko igraš v Italiji, Franciji, Belgiji, Nemčiji te opazi tam več folka kot na neki tekmi med Slovenijo in Albanijo.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
se strinjam. Samo da ta reprezentanca tud Albanije ni mogla premegat. In koga naj bi folk potem gledal.
V državah, ki si jih navedel, je pač fuzbal bolje razvit. Slovenija z 2mil prebivalcev pač ne more imet 5 klubov, ki bi bili konkurenčni evropi po rezultatih in denarju.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Mi lahko našteješ teh 10-15 igralcev, ki IGRAJO v VELIKIH klubih?
sprasujem se.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Nazadnje, ko sem preveril so igrali:
Handanovič
Brečko
Cesar
Jokiæ
Šuler
Iličič
Matavž
Dedič
Pečnik

verjetno pa tudi Kurtič in Kirm.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
nisem zgrešil in tud tvoj komentar ni veliko bolj drugačen od mojega. To, da je 10-15 igralcev že v velikih klubih ne pomeni NIČ. Če jih je.... (če si prav informiran, verjamem). Dokazovanje v športu je skoz. Sej to je bistvo športa, da si čim boljši, mar ne?? Pa ne glede na to ali je to klubsko ali reprezentančno. Strinjam se s tem, da glede na današnje stanje treba spremeniti miselnost. In to je očitno uspelo takrat Katancu. Prej sem napisal, da se je po "pravljici" marsikdo prodal v tujino in verjami, da se lahko tudi izgubiš v povprečju z slabimi predstavami za reprezentanco. To, da ko si enkrat v velikem klubu, ne pomeni da si na konju in ni treba pokazati rezultatov.
Pa tudi, kolko naših je sploh v igri ali klopi. Nikakor ne zanemarjam njihovega uspeha že s tem, da so sploh prišli do teh klubov, čeprav so zadnje rezerve. Ampak ne strinjam se pa, da se za reprezentanco ni potrebno dokazovati, ker so že v teh velikih klubih. (sploh pa ne fuzbalerji) Pustimo zdaj NBA-jevce... tam je zgodba druga

Kek je naredil se vec kot Katanec pa ni nobene velike mase. Tako da zacepi.

Katanca je reseval Zahovic, ki ga je za zahvalo jebal v glavo.

Enako bolan pristop je poskusil v makedoniji z Pandevom, samo tam so smarnogornemu jebali mater.