Srečen dan Republike, tovariši!

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

...Lej Teleks, ni politika za naju, sem ti že nekje omenil nekajkrat...
In zakaj se ne držiš svojih nasvetov in ne prenehaš objavljati prispevke v političnih temah
stupid-1.gif

PS- verjetno bi ti to naredil kot kakšen komunistek- Dajva, skupaj nehajva a najprej prenehaj ti, kaj pa potem delam jaz, te pa nič ne briga
evil.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

In zakaj se ne držiš svojih nasvetov in ne prenehaš objavljati prispevke v političnih temah
stupid-1.gif

PS- verjetno bi ti to naredil kot kakšen komunistek- Dajva, skupaj nehajva a najprej prenehaj ti, kaj pa potem delam jaz, te pa nič ne briga
evil.gif
vse si povedal. In kako ti naj še kdo verjame
bonk.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Qrba si pa res ena zguba, če nimaš ene kurčeve bajte al pa stanovanja za (vsaj) 100k €.
hysterical-1.gif
Torej si ti nakradel za 50.000 €, če imaš več premoženja, kot je povprečje
stupid-1.gif
Itak, kdor ima več kot ti, je zihr kradel
hysterical-1.gif
Večna tolažba nasposobnežev

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

stupid-1.gif

evil.gif
vse si povedal. In kako ti naj še kdo verjame
bonk.gif
Daj zaupaj mi, si prav razumel zapisano
stupid-1.gif

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
SLO zastavo z zvezdo sem izobesil že sinoči, soseda me je pa šele danes zjutraj prijavila na policijo!
Lep praznik voščim vsem!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
seveda. Kot vsi tisti, ki ne pritrjujemo tvojim izmišljotinam.
ejj.. teksič.. zakaj se sploh javljaš na forumih, ko so pa vsi nepismeni. Malo za samo preberi in ne stiskaj prehitro gumbeka "nadaljuj"

Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Kateri jezik bi že ti danes govoril, če ne bi bilo Narodno osvobodilnega boja?

A še znaš kaj španskih besed tvojih prednikov kateri so sodelovali s fašisti in so pobegnili v Argentino?

eletrodomesticos so gospodinjski aparati. Pa namest gorenja bi fagorja meli.

ja no pa višji rajng ljudi bi si edeso prvošu

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.027
113
Če bi hoteli iz te teme narediti nekaj smiselnega in ne enakega, kar je bilo že v 1 mio tem, bi lahko razpravljali o tem, kako se je pravzaprav voščil dan republike. Ne spomnim se, da bi se tako, kot je naslov teme. Torej Srečen dan republike.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ehh... hebi ga Pepe. Je teksič v takšnih temah takoj zraven, pa nabija v tretjo smer.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
ehh... hebi ga Pepe. Je teksič v takšnih temah takoj zraven, pa nabija v tretjo smer.
Kaj čmo- sem dobra duša pa se trudim komunisteke spraviti na pot demokracije. In kje drugje naj najdem komunisteke kot pa v takšnih jokcajoče nostalgičnih temah
evil.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Naša republika praznik slavi.
V vetru jesenskem vihrajo zastave.
Danes je praznik vseh naših ljudi,
praznik veselja in slave.......

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Kaj čmo- sem dobra duša pa se trudim komunisteke spraviti na pot demokracije. In kje drugje naj najdem komunisteke kot pa v takšnih jokcajoče nostalgičnih temah
evil.gif
če bi ti živel v prejšnjem sistemu/ureditvi/državi bi kot prvo vedel, da je tam bil socializem in ne komunizem
kot drugo pa bi vedel, da je tudi tam vladala demokracija
tam so potrjevali sklepe vlade/partije ljudski delegati, ki so bili izvoljeni na demokratičnih volitvah....
in tudi razni funkcionarji so bili izvoljeni....
vglavnem vladala je demokracija oz bolje rečeno demokratična diktatura proletarjata
evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Z gnojenjem po vsaki temi v kateri se pojaviš, ne boš prepričal nikogar. Si samo odvečni, moteči element na forumu.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.579
4.505
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Če bi hoteli iz te teme narediti nekaj smiselnega in ne enakega, kar je bilo že v 1 mio tem, bi lahko razpravljali o tem, kako se je pravzaprav voščil dan republike. Ne spomnim se, da bi se tako, kot je naslov teme. Torej Srečen dan republike.

64938115_flickr.jpg

Zadovoljen?
priden.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
evil.gif
slab je rezultat tvojega truda. Tudi tukaj mislim, da ni nekih tvojih komunistekov. So samo tisti, ki jih TI določiš za komunisteke. Določil si pa večino. Tak da, spet si v manjšini.
Pa sej ni važno. Ti sam užuvaj....