Sposobni DARS kontrolorji

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Kaj pa ce je ta prekrskar malo vecjega kalibra. Avto ukraden, tabice ukradene. Takrat pa lahko slikas svoj neumen obaz.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
S tistim trenutkom, ko začnejo bežati pred policijo, začnejo ogrožati prav vse.
Narobe.
S tistim trenutkom, ko se policija požene za njim, takrat oba, kršitelj in policaj ogrožata prav vse.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kaj pa ce je ta prekrskar malo vecjega kalibra. Avto ukraden, tabice ukradene. Takrat pa lahko slikas svoj neumen obaz.
hehe, če je poštenemu avto ukradel, pol je vinjeta gor nalimana pa ga policaj še ustavil nebi. Kaj pa zdej? Policaj spustil lopova, pa tko blizu ga je imel??? Je kakšna razlika med tem, da ga je spustil al da mu je ušel?

Boš pa 100 malih prekrškarjev prej postrelil, kot slučajno ujel enga večjega kalibra.
Je pa za krajo avta ali tablic z zakonom predpisana kazen, in ustrelitve ni med temi kaznimi.
Hujše so kazni, več je pobeglih voznikov.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Ne drži. S pobegom ostale ogroža pobegli voznik, policija pa s pregonom poskuša zaščititi ostale voznike pred pobeglim.
Dobro da si uporabil besedo "poskuša". Ker v resnici gre za ogrožanje. Mrtvi motorist (pa ni edini) je dober dokaz, da je bil poizkus policajev zagotoviti varnost povsem neuspešen. In tud nezakonit, sicer nebi lagali, da se niso podili za njim.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Saj ga niso oni ubili, ampak se je kre-ten sam, ko mu pač ni zneslo bežat. Bi se pa ustavil in počakal. A zdaj je treba pa vsakega pizdurja, ki dela štalo, pri nas pri miru pustiti, da si ne bo kaj naredil? Fak of, v taki državi pa jaz ne mislim živet.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.001
10.753
113
kod Džej-Zija
Vem. Težko se je pogovarjati z nesamokritičnim in egocentričnim bedakom, ki nikoli ne naredi ničesar narobe in ni nikoli ničesar kriv.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.687
6.712
113
pri taščici
Ko bodo tebi ukradli avto/motor/ po želji in ko bo lopov s tvojo lastnino bežal pred policaji, boš prav vesel ko bodo policaji rekli : Ne preganjajmo ga, se mu bo še kaj zgodilo, pejmo na kufe.

Sicer pa smo že precej off

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Vem. Težko se je pogovarjati z nesamokritičnim in egocentričnim bedakom, ki nikoli ne naredi ničesar narobe in ni nikoli ničesar kriv.
Sej verjamem, da je vama bolj všeč, da sta se policaja pognala za motoristom, ta se je pa ubil. Sta pač žejna krvi in akcije.

Če bi pa motorista spustila, in si zapisala registrsko, bi bil pa še danes živ. Pa tud do danes bi že izpit naredil.

Sem imel lani priliko opazovat, kako poteka lovljenje motorista in policajev z marico. K sreči se ravno takrat ni noben otrok igral na ulici, ker bi ga motorist lahko obvil, policaj pa samo povozil. Pa tud policaj je vozil hitreje od motorista, ker se je moral na vsakem ovinku skoraj ustavit, je na ravnem nadoknadil zaostanek. Brezglavo nevarno divjanje policaja po ulici, na konc jim je pa motorist itak ušel LOL.
In kaj sta policaja dosegla?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ko bodo tebi ukradli avto/motor/ po želji in ko bo lopov s tvojo lastnino bežal pred policaji, boš prav vesel ko bodo policaji rekli : Ne preganjajmo ga, se mu bo še kaj zgodilo, pejmo na kufe.

Sicer pa smo že precej off

Smo off. ja. Naša debata izhaja iz tega, da nekdo ni kupil vinjete, Davidoff pa bi policajem dal brzostrelke, da bi naredil red nad takimi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Na metroju v Parizu občasno pregledujejo vozne karte na izhodu, pa so zraven stali tudi specialci z brzostrelkami. Pa Guardia di Finanza v Italiji tudi ni naš davčni inšpektor.

Ne vem, zakaj potemtakem vinjet ne bi smeli tako pregledovati.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Na metroju v Parizu občasno pregledujejo vozne karte na izhodu, pa so zraven stali tudi specialci z brzostrelkami. Pa Guardia di Finanza v Italiji tudi ni naš davčni inšpektor.

Ne vem, zakaj potemtakem vinjet ne bi smeli tako pregledovati.
Sej v Angliji policaji tud kakšnega poštenega državljana zamenjajo za terorista in ga ubijejo, pa zato še ni treba da bi tko tud pri nas morali.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Samo ti pa si kaliber svoje vrste, sproti si zmisljujes debato, poante pa nikakor ne zadanes. Moj primer govori o tem, ko se prekrskar poda v beg, ti pa pises v primeru, da se ne odloci pobegniti, se bos odlocil kaj si tocno mislil ali bos zopet po svoje bluzil.

In kdo za cudo bozje govori o streljanju prekrskarjev? Si ti sploh pismeno bitje? Avtomat se vec ali manj uporablja za pshilosko ustrahovanje, ki zelo dobro deluje na taksne kot si ti, ki na vsak nacin poskusajo izbrati bliznjice v svojem zivljenju, potem se pa pritozujejo nad vsem mogocim.

Taksnim kot si ti bi pa ponudil all inclusive v policijski kibli. Mislim, da bi ti ugajalo, neizmerno. Zaupaj mi nekaj, ko te policijska kontrola ustavi, si tudi tako glasne kot tukaj na forumu?

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
Mejna policija ima "heklerje", je pa res, da jih nimajo ves čas s seboj so pa zato v prtljažniku. Jaz bi pa rad videl, da je ob kontroli čez rame obešen hekler pa tudi če je prazen, pač psihološki učinek ima zelo dober, tudi na najbolj pogumne.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Avtomat se vec ali manj uporablja za pshilosko ustrahovanje, ki zelo dobro deluje na taksne kot si ti, ki na vsak nacin poskusajo izbrati bliznjice v svojem zivljenju, potem se pa pritozujejo nad vsem mogocim.
Sem pa mislil da se brzostrelka uporablja za ubijanje.
Na takšne kot sem jaz pa takšno ustrahovanje ne deluje. Sprobano. Mi je že ratalo pobegnit oboroženemu policaju. Tud tu si zgrešil, kot že velikokrat doslej.

Je povsem jasno, da bi policaji orožje smeli uporabit le v samoobrambi.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Je povsem jasno, da bi policaji orožje smeli uporabit le v samoobrambi.

Saj ga. A so že koga napadli kar tako, iz zasede? Ali pa kar takole sredi dneva na ulici spustili pet rafalov v mimoidoče?
(pri nam, da se razumemo)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
zdaj pa so začeli resno delat. Včeraj zvečer na vranskem, danes potem v ljubljani, potem na koncu primorske avtoceste, potem na izvozu iz avtoceste v moravčah in za konec še v arji vasi!
cheer.gif
Take kontrole pa še ne pa tut prav je tako!

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
zdaj pa so začeli resno delat. Včeraj zvečer na vranskem, danes potem v ljubljani, potem na koncu primorske avtoceste, potem na izvozu iz avtoceste v moravčah in za konec še v arji vasi!
cheer.gif
Take kontrole pa še ne pa tut prav je tako!
A so prav gledali polletne (torej ustavljali) ali le ''na daleč''?