Citat:
Uporabnik uli pravi:
Lep pozdrav
Ali kdo kej nakupuje preko omenjene štacune po netu ker izbire je veliko ,kako ste kej zadovoljni z dostavo in ostalimi stvarmi
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Naročil, večinoma nezadovoljen, ampak so zamenjali brez, da bi bilo kaj narobe, pač sem nazaj poslal.
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Naročil, večinoma nezadovoljen, ampak so zamenjali brez, da bi bilo kaj narobe, pač sem nazaj poslal.
Koliko si pa poštnine plačal za nazaj... ?
lp
Po novem letu, ja... Od 1.7.2021 velja ono ''uvoz iz tretjih držav -DDV na vse in carina nad 150 evrov. Če je skladišče v Nemčiji, pa teh stroškov ni. Isto je pri Aliexpressu... Konkretno, poslano s Češkega lagerja, tretji dan od naročila, poštar prinesel. Brez dodatnih stroškov -seveda, če je pa znotraj EU. In paket kar konkreten -zadnji kufr za motor. Zanimivo, najcenejši ponudnik za tisti model kovčka je imel ceno 147 evrov, tu pa 96 s poštnino. Sem poskusil še eno naročilo -stranske torbe, isti volumen paketa, spet s češkega lagerja... brez dodatnih stroškov... Naročeno 3.7. in naslednja pošiljka 8.7.Kar naročiš iz Sportdirecta UK, ni nobenih dodatnih stroškov, edino kar moraš pri DHL-u izpolniti dokumentacijo za uvoz blaga.Sprobano po novem letu, tako da komot lahko naročiš.