Športna vadba v dvoje?

Maja89

Zelenc'
19. nov 2014
1
0
1
Živjo! Priporočate kaj zanimivega (pa ne fitnes prosim), da bi lahko počela med zimo skupaj s partnerjem? ...

EkoKaprica

Pripravnik
4. mar 2014
388
22
18
www.ogrevanje-hlajenje.net
Zadnjič sem gledala nekaj o leteči jogi oz. acrojogi. Biznalo biti zanimivo
smile-1.gif

Drugače pa badminton, plesne.

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
25letna punca ne ve kaj počet s partnerjem v dolgih zimskih večerih
confused-1.gif

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Ena izmed možnosti je, da začne s kolegicami hodit ven, če ne ve, kaj bi si z njim začela
smile-1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik Maja89 pravi:
Živjo! Priporočate kaj zanimivega (pa ne fitnes prosim), da bi lahko počela med zimo skupaj s partnerjem? ...
Registriranje ženskega alterja. V izvedbi brez partnerja zelo popularen šport v Sloveniji.

Sicer pa: 4

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Jeba je pozimi, no..odvisno od človeka, če ima človek rad zimo, potem se najde ogromno, začenši z osnovo, smučanje...

Pes je imo [cenzura], potrebuje preveč pozornosti, predvsem čiščenja...

Kakšne skupinske vadbe pridejo prav, ampak kaj drugega kot crossfit jaz ne bi priporočal, ker kaj bo ded delal na aerobiki, ali baba na kettlebell vadbah
wink-1.gif

Mogoče kak squash, ampak ni povsod na voljo, pa še to spet ne bo učinkovito, ker pač ded in baba nista podobnih fizičnih zmožnosti, in bo dedu dugcajt, baba pa švicala ko nora
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Smučanje je predrago za vsak dan ali 3x na teden

Kaj je narobe s psom, če pa iščeta nekaj s čim bosta ubila dolg/prosti čas??

Kako misliš kaj bo baba delala na ketlih?? Če misliš, da bo ratala hrust, si poglej Tajdo;) (p.s. bi upal stavit, da dvigne več(krat) kot ti;) )

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Kaj mene moti pri psih...pucanje za njimi, samo to
wink-1.gif
)

saj ketli so kul, ampak preden bo prvega lahko dvignila, jo bo minilo, raje crossfit, tam je veliko več vaj s lastnim telesom in jih lažje izvaja tudi zanemarjen človek

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Čiščenja je res več, ampak čas se pa zabije, kar je point teme
wink-1.gif

Ketli gredo od 2kg naprej, ok profi od 8kg in še tko šibke to zlo hitro osvoijo. Mariskera dvigne več, samo če ni z glavo pri stvari ji je pol tut metla pretežka. Pa zaradi konkurence s crosfiti in bootcampi so tut ketlerji mogli malo treninge spremenit in jih naredit bolj rzazgibane, da ni samo dvigovanje in zibanje.

če ne dvigne 8kg ketla, pol tudi pri crossfitu ne bo nič bolj uživala. Se ravno tako hitro srečaš s ketli, štagami, lastno telesno težo, ki je parkrat večja od 8kg;)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.988
113
Kdo ima dandanes preveč časa živi v napačnem času
wink-1.gif

Vadbe jaz ne smatram kot zabijanje časa, ampak izpolnitev samega sebe, tako psihično, kot fizično. Nekdo ki gleda na vadbo kot nujno zlo, naj premisli o prioritetah v lajfu
wink-1.gif