Za vsakega je pa uporabno spremljanje srčka 24/7, da te opozori če kej ne štima.
Za apple sem slišal, da je res par življenj rešil.... Kako je pa pri drugih?
Za vsakega je pa uporabno spremljanje srčka 24/7, da te opozori če kej ne štima.
Za gps ne morem potrditi ne za F3 in F6.Jaz na Pohorju še nisem našel gozda, kjer moj fenix 5+ ne bi imel signala Vsi Fenixi naprimer znajo to kar rabi Steve, res pa je da sistem nalaganja gpx datotek neroden, ker poteka samo preko garmin connecta.
lej, če rabiš za navigacijo, potem je Garmin enostavno boljši. Sam sem bil ljubitelj Suuntojev že kar veliko let, ampak Fenixi z zemljevidi so res super zadeva pr navigaciji. Sled na Suuntoju je seveda ok, ampak ko enkrat vidiš vsako rekico, potko, ipd na Garminu, postane sledenje gpx-u res užitek.Res je, samo to je štorasto. Itak menjavam uro, nova bo veliko na belanci, kjer bo nadomestila gps števec in če ima zraven navigacijo, bi to bila zmagovalna kombinacija.
Sem malo raziskal, 2 padeta v oko: suunto in garmin. Prvi ima samo sled kateri slediš, drugi res fancy zemljevide zraven. Edino izgleda da pri garminu imajo to samo top modeli od ca. 500€ naprej, suunto 9 peak pa se dobi za 370€, pa še stajliš je za razliko od veliko garminov, ki izgledajo preveč hardcore
ali pa...uporabi telefon, pa Komoot aplikacijo. Če odštejem porabo baterije je res super, ker imaš velik ekranlej, če rabiš za navigacijo, potem je Garmin enostavno boljši. Sam sem bil ljubitelj Suuntojev že kar veliko let, ampak Fenixi z zemljevidi so res super zadeva pr navigaciji. Sled na Suuntoju je seveda ok, ampak ko enkrat vidiš vsako rekico, potko, ipd na Garminu, postane sledenje gpx-u res užitek.
Glede financ pa...vzemi Fenix 6, so kar cenejši kot 7. Recimo
Počasi bom kupil novo uro, rad bi jo koristil kot kolesarski števec na belanci.
Vidim pa da imajo ene tudi zemljevide, kar je res super, ker nekaj krat na leto zalutam po novih poteh, večinoma po pohorskih gozdovih, takrat na belanco vržem zgodovinskega garmina dakota 20 Pot si splaniram na Komoot, potem pa gpx prenesem na napravo.
Njegova glavna pomanjklivost je ekran...na soncu vidiš točno 0.
Pa me zanima katere ure bi prišle v poštev da to imajo?
Mogoče ve kdo iz prve roke ali je to sploh uporabno, glede na mali ekran?