ni zame, kot sem rekla... Mojemu, tako kot jtfcju, štrajka trenutni gt2pro. In sicer ne kaže pravilno pulza, kar je kar hendikep športne ure, dasiravno ne toliko pametne. In jaz vesela oznanim, da mu kupim fenixa 7. Kar se mene tiče, nedvomno ne kupim ničesar slabega, nekaj kar bi rad, ne rabim se kaj dosti pobijati, kaj bi dečko za deda mraza. Kljukica, gremo dalje. Ampak ne, on pravi da ni vredno 700-800€ ali koliko je. Pa rečem, pol pa 6ka, ko je pol ceneje, pa mir. Pa on spet ne, ker se mu zdi to obiranje, ker nobena ni tok vredna. Pa jaz: bemtiš, vzami to uro, da mi ni treba doktoratov zdaj še na to temo delati in se dec ne da. Zdaj vidim, da ima prav. Ampak jaz bi imela tole že rešeno, zdaj pa gledam in primerjam in hodim gledat in šlatam pa še priznati moram, da ima prav. Kupila pa še zdaj nisem nič. Zato sprašujem jtfcja, zakaj je/bi/bo ubodel kaj. Mater mu, dedcu, tole bi bilo že rešeno, koji klinac ne vzame fenixa, pa mi zdaj deu nalaga.
Po drugi strani imam pa jaz samsunga 4ko za 170€ in zadeva opravlja perfektno vse, kar ste dosedaj našteli. Plačevanje preko ure imam od 2019 (še od prejšnje ure), ampak nekako ne uporabljam, ker imam telefon vedno s seboj, tam mi je pa google pay zelo važen. samo en velik hendikep ima in sicer da ne meri višincev. Pokaže začetno nadmorsko višino in končno, kar je ok, če samo gor rineš...
Zase bi pa najbrž vzela Polarja iz zgoraj omenjenega razloga... Ampak trenutno jaz po novem nimam želje ali potrebe.