Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.666
9
38
Ljubljana- okolica
Časa imaš 45 dni od nakupa. Počakaj še tistih 10 dni potem odpri disput.
V mojem primeru je bilo kontra ko sem jaz pošiljal v GB in ni dobil(kupec mi je dal napačen naslov) ko sem dal poizvedbo iz tega ni bilo nič enostavno niso našli paketa(poslan prednostno- priporočeno). Enostavno je na prodajalčevi strani da poskrbi da pride paket.

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Časa imaš 45 dni od nakupa. Počakaj še tistih 10 dni potem odpri disput.
zmaga.gif

Včasih nenormalno traja. Poleg tega je bilo cca. 3 tedne nazaj nek štrajk v Franciji, pa je morda zaradi tega zadeva zakasnila.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...tud kitajci so se neki popravili...v osmih dneh dobil paket težak 3 kile
cheer.gif

se mi zdi, da vsako naročilo prej prileti
cool-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Včasih sem jim pa utrga. Paket poslan preko Royal Maila v četrtek, 31.5., sem dobil v ponedeljek 4.6.
cheer.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz. Naročil paket, pri načinu dostave doplačal za DHL, ker odkar so spremenili delovni čas, praktično ne morem prit na lokalno pošto ne da bi si vzel dopust, z dostavnimi službami se da pa marsikaj dogovorit in glej ga zlomka - dostava gre preko Pošte Slovenije in v nabiralniku me čaka obvestilo, da moram paket it iskat na pošto. Pa jaz bom znorel zraven tega monopolista!!!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Jiggler pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Naročil paket, pri načinu dostave doplačal za DHL

Tukaj jaz ne vidim težave v monopolistu ampak kje drugje
wink-1.gif
Lahko imajo pogodbo, toda če doplačaš za "hitro pošto", potem naj tudi dostavljajo z Hitro pošto.
uf-1.gif

Pa niti ni bilo toliko point v tem, kot pa da se praktično ne moreš rešit da ne bi imel opravka s Pošto Slovenije...
frown-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.260
9.888
113
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
ksz. Naročil paket, pri načinu dostave doplačal za DHL, ker odkar so spremenili delovni čas, praktično ne morem prit na lokalno pošto ne da bi si vzel dopust, z dostavnimi službami se da pa marsikaj dogovorit in glej ga zlomka - dostava gre preko Pošte Slovenije in v nabiralniku me čaka obvestilo, da moram paket it iskat na pošto. Pa jaz bom znorel zraven tega monopolista!!!
To imaš problem v pošiljatelju.
Dobil v zadnjih dveh mesecih 4 pakete preko DHL-a. Vedno dostavil DHL in vedno sem se zmenil za dostavo na drug naslov. Upam, da se tudi to zadnje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Jao, upam, da ne bo problemov z mojo pošiljko iz UK. Je pa prek royal mail seveda, ampak imam tracking number. Bomo videli.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
jST SM naročil samsung 830 preko amazona uk in sem, tako kot vedno, pošiljko dobil zelo hitro. Poslano je bilo v petek, dobil sem pa že kar v ponedeljek. Noro hitro.

JoshWink

Pripravnik
17. jun 2012
220
0
16
MB,LJ,KP,GO,PU,ZG
Obišči stran
kak je pa to?
Sem enkrat naročil za 170€ iz amerike robe in me je carinska pošta pokasirala.
Ko sem pa naročil iz Kitajske za 170€ robe(poslano preko DHL) sem pa dobil direkt na dom, brez carine in ddvja?!
Zakaj?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.