Spletni nakupi e-BAY (3)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
Um auch weiterhin die Sicherheit des Handelsplatz zu gewährleisten, werden bei einzelnen Handelsaktivitäten von eBay unter Umständen Limits auferlegt und es wird auch um zusätzliche Verifizierung gebeten.

Bitte schließen Sie den Verifizierungsprozess ab, indem Sie eine der folgenden Optionen nutzen:

Bestätigungscode per Telefon erhalten:
Wir rufen dann die Telefonnummer an, die Sie für Ihr Mitgliedskonto angegeben haben, um zu überprüfen, ob es sich bei Ihnen um den Inhaber des Mitgliedskontos handelt. Dieser Prozess ist schnell, einfach und sicher.
Klicken Sie hier, um den Prozess einzuleiten.

Bestätigung per Kreditkarte:
Der Prozess wird sofort eingeleitet und Ihre Kreditkarte wird nicht belastet.
Klicken Sie hier, um den Prozess einzuleiten.

hilfe??
grin1.gif

se v angleskem:

To continue to ensure the security of commercial space, will be imposed for each trading activities of eBay may limit and there will also be asked for additional verification.

Please complete the verification process by using one of the following:

Confirmation code received by phone:
We then call the phone number that you specified for your account to verify whether it is with you to the holder of the Member's account. This process is quick, easy and secure.
Click here to start the process.

Confirmation by credit card:
The process is initiated immediately and your credit card will not be charged.
Click here to initiate the process.

kreditne ne morm uporabit, ker imam maestro, tako da odpade. torej?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ah, brezveze. sm ze resu. avtomatska verifikacija, poklice na mobilnik in ti pove PIN stevilko ki jo vpises. sm kompliciral za BV. sm se vstrasu na zacetku da bom mogu mojo nemscino lomit
grin1.gif

no, to je to... za paypal bo pa treba mastercard vzet ja. mam se studentski maestro
grin1.gif

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
en majhen paket (<1kg) imam za poslati v Anglijo (reklamacija). A ve kdo s kom bi bilo najceneje?

B81

22. jul 2007
37.896
11.101
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
eksperi na pomoč. kake keyworde naj not poknem da dobim ven majce dolgi rokav, z zadrgo, na kapuco? še v slovenščini ne vem kak se temu reče
d055.gif

To so Hoodies menda (s kapuco)
Drugače pa je long sleeve - dolgi rokav.

BTW: Se da še kje za nazaj pogledat nakupe, razen za 3 mesece?

Lp

getfriky

Zelenc'
1. sep 2010
2
0
1
mene zanima kaj naredit v tem primeru namreč zmagal sem ter sem pač dobil iz ebaya mail v prvem je pisal da sem zmagal .... v drugem mailu pa tole : So far, so good! Your bid has been confirmed, and you are the high bidder. It's almost yours, but you could still be outbid. You can improve your chances of winning by increasing your bid.

Kaj v tem primeru narediti ?ima kdo izkušnje s tem ?

lp

B81

22. jul 2007
37.896
11.101
113
Ja, drugi mail bi moral prit prvi...
smile-1.gif

Enako kot nekaj kupiš in zadnji mail je obvestilo, da moreš plačat
smile-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Super vprašanje, ravno zadnjič smo meli debato in smo se klali, kaj bi bilo če bi nekdo naročil pecikl za 4000€ iz Švice ali bi bil carinjen ali ne... Švica ni v EU tako da se zdi smiselno da je carina, ni pa med EU in švico meje tako da je prost pretok ljudi? Blaga tudi?

Če boš šel osebno tja, bo morda uspelo priti preko meje brez kontrole.

Če bo po pošti, bo carina. Švica ni v EU. Šengen ni enako EU.

getfriky

Zelenc'
1. sep 2010
2
0
1
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja, drugi mail bi moral prit prvi...
smile-1.gif

Enako kot nekaj kupiš in zadnji mail je obvestilo, da moreš plačat
smile-1.gif

hvala za odgovor Denis .Zato me zanimal ko je cena res smešno nizka za nakup tega izdelka :D

Steve

Guru
13. avg 2007
10.021
1.933
113
btw če koga zanima: pulse.ebay.(co.uk, com, de,...). tukaj se najdejo najbolj iskani pojmi, najbolj gledani artikli,...

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Thanks... pol sem mau prebiru tut "policy", in kakor sem razbral, pod 10 eur itak ni mogoče prenakazat na svoj TK.

Nazadnje urejeno:

tayfun

Pripravnik
2. jun 2009
102
0
16
Imam spet problem preko ebaya, kupil sem novega Iphone-a preko ebaya. S prodajalko sva se zmenila za poštnino z možostjo sledenja, vendar mi prodajalka ni posredovala št.. Najprej sem mislil ok počakam malo , vendar je sedaj minilo 8 dni odkar je bilo poslano, prodajalka pa mi je posredovala račun od pošte, kjer pa je razvidno, da je bilo poslano kot economy oz. surface mail brez podpisa ob prevzemu. Očitno sedaj ne morem nič, ker ima ona dokazilo, da je bilo poslano jaz pa lahko po podatkih royal air maila čakam do 5 tednov, da prispe, če sploh...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.467
2.449
113
Tako je. In kaj ti predlagaš? Da ustavimo celoten Royal Air Mail ter celotno Evropsko pošto da najdemo tvoj paket? Počakaj in daj mir. Morda si nategnjen, morda se bo paket izgubil, morda pa celo zadevo dobiš... Skratka ti imaš vse dokumentirano, v vsakem primeru si krit če si vzel preko paypala... Upam da nisi šel kupovat iphona od kakšnega "novo nastalega" uporabnika... Prilepi nam link nakupa pa da vidimo kaj si kupil...

Lp

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
drage stvari je vedno pametno poslat z DHLjom, GLSjom in podobnimi resnimi poštami in ne navadno pošto

sad

Guru
24. avg 2007
21.259
9.887
113
Če si se dogovoril in plačal tracking potem ti naj vrne sorazmerni denar ali pa jo prijavi Ebayu.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.