Poglej članek iz začetka teme, najdi si posnetek včerajšnjega dnevnika - in še enkrat preberi moj post in mi najdi kje sem zapisal, da se bodo kaznovali tisti, ki uporabljajo BT.
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
kzs
od kje ideja da se bo kaznovalo ljudi ki uporabljajo BT?
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
kzs
od kje ideja da se bo kaznovalo ljudi ki uporabljajo BT?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
matey zakaj se bunite pri teh prepovedih ko pa so zmanjševali toleranco in drastično dvigovali kazni pa so nekateri ploskali?
pač če ne smemo spiti 2 špricerja če ne smemo peljati 33 v coni 30 sedaj ne bomo smeli telefonirati. [censored] ga. to je tisto kar sem opozarjal že dolgo nazaj, da enkrat pridejo vsi na vrsto... dokler drugemu omejujejo "pravice" je ok ko jo nekdo v imeni "varnosti" omeji tebi zaboli.
sfalil si poanto. ko so nemci zgradili prvo avtocesto, je bilo 100× manj prometa na cesti, hitrosti so bile nižje, šoferji pa niso prčkali po avtoradijih, navigacijah in mobitelih, namesto da bi gledali na cesto. zaradi tega je danes potrebno biti bolj pozoren, kot včasih.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
V 21-tem stoletju bi morali počasi začeti težiti, da bo vožnja postala bolj preprosta in da čedalje več funkcij prevzame stroj in odpade človeški faktor. Naša zakonodaja gre očitno nazaj. Za volanom moramo biti čedalje bolj trezni in zbrani. Ne rečem, da ni upravičeno, ampak razlog je v tem, da je infrastruktura obstala na nivoju 30-ih let prejšnjega stoletja, ko so Nemci zgradili prvo avtocesto. Počasi bo 100 let od tega in kaj bistvenega se je spremenilo? Cesta je še zmeraj samo kolikor toliko ravna površina in nekaj pločevinastih tabel ob strani, ki jih mora človek opazovati.