Spet problemi na Kosovu

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.617
113
Številčno jih je še vedno krepko manj od slovencev. So pa biolj opazni in delajo krepko več pi.zdarij.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Krepko vec pizdarij. Da ne govorim o njihovem številčnem podmladku. Vendar si drzava se naprej zatiska oci pred tim problemom.

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Številčno jih je še vedno krepko manj od slovencev. So pa biolj opazni in delajo krepko več pi.zdarij.

Konckoncev pa kaj bi oni v globalu sploh hotl? Sej ne obstaja države Ciganlije na katero bi se skliceval....oni etak nimajo državne pripadnosti....če so nomadi

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.528
5.696
113
Let me guess! Bulo je hexenšus u vrat zagrabu in zdej se dere ker jo boli
17758-icon_confused.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj vse človek doživi, nestrpni govor od zelenega, sam pa hoče da se mu klanjamo.

Si probal ze z vazelinom? Morda te ne bo peklo vec...

Nazadnje urejeno:

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...nekaj o zgodovini kosova...

TUKAJ JE BIL EN ŠIPI VIDEO, viden v zgornjih postih, tukaj je prilepilo samo kodo - EDIT Motoristic
Hmm... tuki ne vidm nobenga šiptarja..

Kot zanimivost... ko smo imeli neke turke na obisku je debata tekla gore dole in... je tema nanesla tudi na Kosovo - jebatga..

No, rekel je, da kolikor je njemu znano (in tako jih tudi v šoli učijo), da kadarkoli so se bojevali za Kosovo so se bojevali proti srbom in tudi v njihovih zgodovinskih učbenikih je opisan kosovski boj - nasprotniki SRBI.

roscha

Fizikalc
27. jul 2007
301
49
28
Sevede. Plavci pa jih krepko bolj pustijo pri miru kot "civile".

Joškota brez €€€ v uklonilni zapor, ciganæe pa sploh kazni ne faše, kamoli arest, samo da ne bo "incident" in da ne bo kak Hanžek skakal..

Bruh!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

TUKAJ JE BIL EN ŠIPI VIDEO, viden v zgornjih postih, tukaj je prilepilo samo kodo - EDIT Motoristic

Kot zanimivost... ko smo imeli neke turke na obisku je debata tekla gore dole in... je tema nanesla tudi na Kosovo - jebatga..

No, rekel je, da kolikor je njemu znano (in tako jih tudi v šoli učijo), da kadarkoli so se bojevali za Kosovo so se bojevali proti srbom in tudi v njihovih zgodovinskih učbenikih je opisan kosovski boj - nasprotniki SRBI.

u boj krenite junaci svi

malo morgen. minil so časi. srbi so danes kot ocejene čajne vrečke

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

u boj krenite junaci svi

malo morgen. minil so časi. srbi so danes kot ocejene čajne vrečke

Srbi so zdaj "miroljubivi" al kako je že reku Tadiæ... a dejansko nimajo jajc
tongue-1.gif

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Aja še eno vprašanje za šiptarja Štibra, če mi bo znal odgovort..

Zakaj kosovo polje? KOS = Ptica, tako ji pravimo mi, srbi, hrvati, slovaki,poljaki, čehi...skratka slovani.

Kaj pa pomeni Kosova? Izpeljanka iz srbskega imena? Angleško govoreči bi rekli npr. blackbirds field...

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
In če jih ne vidiš na neki sliki (olje na platnu?), je to neizpodbiten dokaz, da jih ni bilo? Potem je neizpodbiten dokaz po tvoji logiki tudi video, v katerem Hamzë pove, da so srbi prišli na kosovo šele leta 1928? Je že bil gor, dam še enkrat...
rolleyes-1.gif

ob 1:09...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Od kje ti pa ideja, da sem albanec? Samo bolj razgledan sem od tebe, kar roko na srce, pač ni težko. Sploh pa ne vem, kaj želiš povedati, a da so bili srbi prej na tistem ozemlju? Tega zaenkrat še nihče ne ve zagotovo, je pa veliko ljudi, ki 'vedo' to in ono 'resnico'. Ker se naša najvišja gora imenuje triglav po slovanskem bogu, je to za tebe tudi dokaz, da smo bili mi tu prvi, neki iliri pa so se priselili kasneje? Ker hirbček pred tem ni mogel imeti ilirskega ali keltskega imena, ki se pač ni ohranilo...

Mimogrede, po nekaterih virih naj bi bili albanci v sestavi srbske vojske leta 1389, kot kaže pa so bili v sestavi otomanske vojske tudi nekateri srbi...zapleteno, kajne?

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Od kje ti pa ideja, da sem albanec? Samo bolj razgledan sem od tebe, kar roko na srce, pač ni težko. Sploh pa ne vem, kaj želiš povedati, a da so bili srbi prej na tistem ozemlju? Tega zaenkrat še nihče ne ve zagotovo, je pa veliko ljudi, ki 'vedo' to in ono 'resnico'. Ker se naša najvišja gora imenuje triglav po slovanskem bogu, je to za tebe tudi dokaz, da smo bili mi tu prvi, neki iliri pa so se priselili kasneje? Ker hirbček pred tem ni mogel imeti ilirskega ali keltskega imena, ki se pač ni ohranilo...

Mimogrede, po nekaterih virih naj bi bili albanci v sestavi srbske vojske leta 1389, kot kaže pa so bili v sestavi otomanske vojske tudi nekateri srbi...zapleteno, kajne?

Še zmeraj mi nisi odgovoril na vprašanje Presneto KOS! In razgledan si.. malo bolj od tega tvojega kolega KLJIK , se strinjam.
In zakaj se ime ne bi ohranilo? Potomcem bi pa ja nekaj morali pustiti. Zakaj so kot dokaz civilizacije in kulture na kosovu najstarejši objekti cerkve in samostani?
Kje je ne vem... kakšen ilirski (čeprav ne vem kdo je dokazal, da so albanci potomci ilirov, ilirov ni več - izumrli, zakaj se potem ne imenujejo iliri?) stonehenge, ali pokracan kamen kakšni pisni viri? Aja...mogoče zato, ker so slovnico dobili relativno pozno...

Podobne teme