Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Številčno jih je še vedno krepko manj od slovencev. So pa biolj opazni in delajo krepko več pi.zdarij.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kaj vse človek doživi, nestrpni govor od zelenega, sam pa hoče da se mu klanjamo.
Hmm... tuki ne vidm nobenga šiptarja..Citat:
Uporabnik stieber pravi:
ksz...nekaj o zgodovini kosova...
TUKAJ JE BIL EN ŠIPI VIDEO, viden v zgornjih postih, tukaj je prilepilo samo kodo - EDIT Motoristic
Citat:
Uporabnik Thesmos pravi:
Krepko vec pizdarij. Da ne govorim o njihovem številčnem podmladku. Vendar si drzava se naprej zatiska oci pred tim problemom.
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Uporabnik stieber pravi:
TUKAJ JE BIL EN ŠIPI VIDEO, viden v zgornjih postih, tukaj je prilepilo samo kodo - EDIT Motoristic
Kot zanimivost... ko smo imeli neke turke na obisku je debata tekla gore dole in... je tema nanesla tudi na Kosovo - jebatga..
No, rekel je, da kolikor je njemu znano (in tako jih tudi v šoli učijo), da kadarkoli so se bojevali za Kosovo so se bojevali proti srbom in tudi v njihovih zgodovinskih učbenikih je opisan kosovski boj - nasprotniki SRBI.
Valda da je. Poglej naju, jaz sem plavc... A sva enaka? Nisva. Torej je razlika med plavci in cigoti.Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Si cigo ali plavc?
A je sploh kaka razlika?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Uporabnik stieber pravi:
Kot zanimivost... ko smo imeli neke turke na obisku je debata tekla gore dole in... je tema nanesla tudi na Kosovo - jebatga..
No, rekel je, da kolikor je njemu znano (in tako jih tudi v šoli učijo), da kadarkoli so se bojevali za Kosovo so se bojevali proti srbom in tudi v njihovih zgodovinskih učbenikih je opisan kosovski boj - nasprotniki SRBI.
u boj krenite junaci svi
malo morgen. minil so časi. srbi so danes kot ocejene čajne vrečke
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Od kje ti pa ideja, da sem albanec? Samo bolj razgledan sem od tebe, kar roko na srce, pač ni težko. Sploh pa ne vem, kaj želiš povedati, a da so bili srbi prej na tistem ozemlju? Tega zaenkrat še nihče ne ve zagotovo, je pa veliko ljudi, ki 'vedo' to in ono 'resnico'. Ker se naša najvišja gora imenuje triglav po slovanskem bogu, je to za tebe tudi dokaz, da smo bili mi tu prvi, neki iliri pa so se priselili kasneje? Ker hirbček pred tem ni mogel imeti ilirskega ali keltskega imena, ki se pač ni ohranilo...
Mimogrede, po nekaterih virih naj bi bili albanci v sestavi srbske vojske leta 1389, kot kaže pa so bili v sestavi otomanske vojske tudi nekateri srbi...zapleteno, kajne?