Spet prenosnik

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
confused-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Ah, ne. Saj ni problema, se pač zgodi.

Sicer pa imam miško skoraj vedno zraven, tako da mi ne bo treba z Trackballom upravljati.

V vseh drugih pogledih pa sem zaenkrat zadovoljna z izbiro.

Hvala vsem za pomoč.
roza.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nisem opazil da so ti to napisali...bi ti lohk iz prve roke napisal da nima TP. Zamenjaj gumice, nastavi ščegetavček pa se da super delat znjim eni prisegajo nanj, meni je tudi všeč in nepogrešljiv ko držiš prenosnik v eni roki z drugo pa ščegija.
grin1.gif

Drugače pa mene boli....Sem šel iz T43 na R61 (zastonj pač) in ne vem kok dolg bom zdržal.
cry12bpy.gif
Potem pa ohišje...ipd ipd...

Enkrat T serija....vedno T serija, drugi laptopi so smeti, tudi ostali Lenovoti.
crazy1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Eno vprašanje imam.

Ko se prižgan računalnik zapre, gre v stanje mirovanja in se ekran zatemni. Potem ko se spet odpre, pa je ekran kar črn in se ne zažene. Kako ga takrat usposobiti. V bistvu se nekako zaklene in ni odziven na nobeno tipko, niti če miško premakneš, se ne odziva. V čem je finta?
Pri prejšnjem se je avtomatsko vklopil nazaj, ko si spet dvignil pokrov in pritisnil na katerokoli tipko.
Kako pa je pri lenovu R61? Kako naj ga prebudim iz stanja mirovanja?

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa smo spet tam, kjer smo bili. Tale finta ne deluje.

Čeprav sem prebrala tudi navodila, ki sem jih dobila zraven prenosnika in tam isto piše, da se računalnik prebudi, če pritisnemo tipko Fn. Pa vendar se nič ne zgodi. Na nobeno tipko, noben gib ni odziva.
confused-1.gif
Edina rešitev je, da ga na silo ugasnem.

Kaj mi je še storiti, da se bo prenosnik premaknil iz stanja mirovanja v normalno delujoče stanje?
Mogoče spremeniti kakšne nastavitve? Je kakšna druga varianta, da ga zbudim iz mirovanja?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.226
208
63
Tole je za XP-je, v Visti je najbrz podobno:
Control Panel -> Power Options -> zavihek Advanced in nastavis akcijo, ki naj se zgodi.
wink-1.gif

Moralo pa bi delovat: Fn+F4 je stand by, Fn prebuditev...
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Saj te nastavitve so bile vse nastavljene, pa so se še vedno pojavljale težave.

Zdaj sem zaenkrat onemogočila mirovanje, vsaj dokler ne najdem rešitve.
smirk-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Saj pravim, da sem poskusila z vsemi tipkami, tudi s kombinacijami Fn, vendar se na nič ne odziva.
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Nop, tudi tako ne gre.

Sem malo brskala po internetu, pa sem ugotovila, da imajo tudi nekateeri drugi takšne probleme.

Bo že nekako.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Eno vprašanje imam.

Ko se prižgan računalnik zapre, gre v stanje mirovanja in se ekran zatemni. Potem ko se spet odpre, pa je ekran kar črn in se ne zažene. Kako ga takrat usposobiti. V bistvu se nekako zaklene in ni odziven na nobeno tipko, niti če miško premakneš, se ne odziva. V čem je finta?
Pri prejšnjem se je avtomatsko vklopil nazaj, ko si spet dvignil pokrov in pritisnil na katerokoli tipko.
Kako pa je pri lenovu R61? Kako naj ga prebudim iz stanja mirovanja?
Jaz imam enak problem. Imam HP 6720s in se mi noče vklopiti nazaj, ko dvignem pokrov. Kaj bi lahko bilo narobe?

_PaCk_

Zelenc'
19. sep 2007
3
0
1
Lep pozdrav!
Tudi jaz imam vprašanje glede izbire prenosnika, pa da ne smetim po forumu bom kar napisal v to temo in sicer se odločam med HP Pavilion dv6733eg in HP Pavilion dv6772eg. Kakšna je razlika med tema dvema( vem da imam en več Ghz pa več RAM). Predvsem kakšna je razlika med tema dvema procesorjema. Kaj pravite na grafično ki jo imata? Prenosnik potrrebujem za internet, pisarniško delo, obdelavo videa in slik, pa tudi za kakšno igrico me kdaj prime!
tukaj je opis 1 prenosnika LINK1
in še drugi LINK2

Hvala za vašo pomoč

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Jajca na kvadrat - HP pač. Aja, še nekaj je treba vedet... Ko boš rabil servis, ti pri nas Pavilliona ne bodo šraufali. Svetujem ti, da se ozreš za kakšnim Lenovo, Dell ali Toshiba, Apple pa verjetno ne pride v upoštev zate.

_PaCk_

Zelenc'
19. sep 2007
3
0
1
Ja zakaj jajca na kvadrat. Design daleč najlepši, karakteristike pa tudi za takšen denar precej dobre(se vsaj meni zdi). Za garancijo pa tak ni problem saj je V Gradcu HP. A imaste mogoče slabe iskušnje z Hp prenosniki.
Hvala za mnenja