Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Mam jst enega lepega Hpja zate ma boš čivkala ker tudi dizajn je kar lepi lepota v enostavnosti.
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Mam jst enega lepega Hpja zate ma boš čivkala ker tudi dizajn je kar lepi lepota v enostavnosti.
Daj vstavi kakšno vejico, da bo vsaj malo logična poved.
Sicer pa se bom verjetno odločila kar za R61.
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
da ne odpiram nove teme
jaz tudi poizvedujem za enim prenosnikom.....potrebujem 17'', core 2 duo, 2giga ram, grafično 256, ter wifi, bluetooth, disk 160 čisto dovolj
vzdržljivost baterije ni na prvem mestu, tudi teža ni problem.....
cena cca 1400€...hvala za pomoč.....
bi pa rad da zdrži vsaj 5 let brez kake nadgradnje....uporabljaj pa se bo za vse....namensko pa ni namenjen igricam...
mac odpade......rabim winse
hvala
gledal sem neki hp 8710p 2,2Ghz
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:
Uporabnik bokyto pravi:
Daj vstavi kakšno vejico, da bo vsaj malo logična poved.
Sicer pa se bom verjetno odločila kar za R61.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Tile prenosniki mi niso najbolj všeč (oblikovno), pa še tale čudna varianta namesto miške je, krogec sredi tipkovnice. To mi ni všeč. Saj res, da bom večino časa uporabljala zraven navadno miško, samo včasih se pa tudi zgodi, da miške ni in je potrebno uporabiti touchpad. Tisti krogec mi pa ni najbolj simpatičen za uporabo.
Oblikovno so pač bolj resni, konzervativni. Je pa ohišje bistveno boljše od HP-jev, Acer-jev in podobnih v tem cenovnem razredu.
Še glede "miške". Na tisti strani imajo napačno sliko, saj imajo modeli Thinkpad tako TrackBall (rdeč krogec) kot tudi TouchPad (tisto na tvoji sliki).