spet jaz ali egoizem/bonton v družbi

erikson

Guru
25. avg 2007
22.798
6.565
113
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Ko te bom naslednjič videl, te bom objel in ti rekel; "rad te imam". Povem vnaprej, da me ne boš napadel . . .
Tudi brezplačni objemalci (ki so v tujini popularni zadnja leta) nimajo lahkega življenja ...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.173
1.253
113
42
Ja no neki tazga, zakaj pa ne. Sem imel par dni enkrat ko sem samo resnico govoru. Ene par kolegov sem zgubu pa jih nič ne pogrešam.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tudi meni gredo mesečniki z vozički v trgovinah na jetra. Če nekdo "zaparkira" prehod med policami se z vozičkom postavim direkt za njega tako, da mora stopiti proti meni. Ko se obrne in hoče siknit, ga grdo pogledam (itak sem podivjani objestni motoristični norec) in ponavadi odmaknejo voziček in se speljejo. Seveda to naredim samo šibkejšim od mene, kakšnih žešæih tipov se izogibam.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.229
2.025
113
Emona / Carnium
Kaj pa tisti osebki iz vrste pri blagajni, ko s svojim vozičkom vztrajno rinejo v mojo pozadino, ker za njih pomeni premik traku blagajne tudi premik cele vrste za enako razdaljo. Še raje pa imam tiste, ki so brez vozička, smrdijo (ali tudi ne) po alkosu, švicu in še kakšni prijetni aromi, v vrsti pa se ti nalepijo na hrbet, čudno dihajo, kašljajo, smrkajo ipd.
Sem morda nestrpen?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nisi cuden, vsak ima rad svoj osebni prostor, ki gane zelis deliti s smrdljivim pijancem. Berem tele zgodbe pa se potem cudim zakaj ke nekdo oznacuje za nestrpneza, ker sem enemu posebnezu obljubip steti zobe, ce mi bo s pogledom kontropiral vsebino nakupa. Same skrajnosti se pojavljajo. So prevec firbcni in prevec samovsceni, neke srednje poti se nisem zasledil. Tudi meni gre na zivce, ko folk nabira zelenjavo in mora imeti butasti vozicek naliman na rit, kot da ti bo odo kaj vzel, saj so polne trgovine vsega, ne bo sel ven s tvojimi dobrinami, ker se niso placane, sisu ti nesolano.

Misticni nic proti tebi osebno, stao si mi na put.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ej , zaka si višja rasa ,svojih trgovin ,ne naredite , ne vem zaka se hohklasa z nami drenjate , vas ni nč sram ko tam z enim caplom v vrsti stojiš. Neki podobnga kot majo vaše babe tiste butike za cote ,al ka so že . Ste pa res pocarji ,ko ne date nič nase ,..direktor in capl v isti štacuni nabavlata .....sramota.
bonk.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.229
2.025
113
Emona / Carnium
Fora je v smradu, dihanju (bolj sopihanju) za ovratnik in fizičnem kontaktu. Drugače pa sem precej sproščen v štacuni. Tako zelo sproščen, da mi pildek ne pomaga.

Æe drugiæ padNe kružni (brez vejice, ker v srbohrvaščini se pred da ne uporablja) da ne bo po£ prob£em it nazaj med kozmetikU po hanzap£ast.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.803
278
83
Največja slovenska vas
Ja, te čist razumem Goba! Tut jst se hudujem nad "nakupovalnim turizmom". Ko grem v trgovino, da nakupim osnovne življenske potrebščine, pa je polno ljudi, ki se tam sprehaja, ker nimajo v življenju nič drugega za početi kot da cele dneve preživijo v trgovini.

B81

22. jul 2007
37.993
11.161
113
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Fora je v smradu, dihanju (bolj sopihanju) za ovratnik in fizičnem kontaktu.

Točno. Ljudje kašljajo sopihajo kihajo jamrajo....neotesano do konca.
Včasih ko grem v trgovino stranko postrečt, pa to znoriš, nobene kulture, daj si svojo fakin roko pred svoja fakin usta Mejduš.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Očitno imaš samo ti težave z "direktorji", ki jih seveda poznaš. Poznam direktorja po obleki za katerega bi mislil, da si lastnega nosa ne zna obrisati, kaj šele da vodi podjetje s 60 mio letnega prihodka in 15 mio eur dobička.

Dol mi visi kaj kdo kupuje, dokler mi grdo ne gleda v voziček in dokler ima nek določen nivo obnašanja pri čakanju v vrsti, nima veze kje.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
[censored] vam matrna ljudje kako ste lahko take pizde.
Pridm v pofukano štacuno z vozičkom, furam med tistimi regali itak folk te vid ampak da bi se [censored] kak umaknu pa ne. Sam lepo najprej butasto gledajo v regal. Končno pridem na blagajno gor dol. In folk pred mano tiste vozičke sploh ne umakne [censored]. Tam ga pusti pred blagajno da noben en more mim, kot da ne more unga pofukanga vozička zafurat še tistih par metrov stran. Pa en je mel [censored] eno žemljo pa nek jogurt un ena mama z polnim vozičkom ga je vidla pa gasa da bo pred njemu na blagajni mislim [censored] tistih 2 minute več boš v trgovini pa te bo kap al kaj.

Folk se v družbi res tko egositično obnaša da bi enkrat kr popizdil pa se začel dret tam sred trgovine.

Si že slišal za karmo?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ksz...

mene bistveno bolj moti to, ko grem občasno sredi tedna ob kake 9ih ali pa 11ih v merkator center v šiški in je CEL JEBEN PARKPLAC POLN v trgovini pa gužva za popizdit. Pa ni čudno da smo v *****, če pa noben ne dela.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
Dol mi visi kaj kdo kupuje, dokler mi grdo ne gleda v voziček in dokler ima nek določen nivo obnašanja pri čakanju v vrsti, nima veze kje.
Ne bi vedu kak je to ,ker jst pa nisn babin copatlek ,ki se ga v trgovino pošilja , še najmanj de bi kake jogurtke nosil ,ko kaka pičkica
hysterical-1.gif