Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ja, se pri vsakodnevni vožnji zgodi res redko, skoraj nikoli.Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Ja, pri normalni vožnji pa res rabiš imet dobre reflekse.
Ker ovinek pride tako hitro, da morš res bliskovito reagirati.
Bolj idiotske izjave od te pa še nisem slišal.
Ali se morda pri normalni vožnji ne more zgoditi nič nenačrtovanega? Morda nekaj takega, pri čemer bi potreboval reflekse?
Citat:
kolikokrat pa ti prideš v situacijo, da odločajo desetinke in se z dobrimi refleksi rešiš?
Kolikokrat ti je pa kakšna desetinka zmanjkala?Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
kolikokrat pa ti prideš v situacijo, da odločajo desetinke in se z dobrimi refleksi rešiš?
Jaz konkretno vsako leto vsaj 2x. Pa nisem divjak...
Citat:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Mater si spet pameten... Sem preveril vožnjo pod 8 bandidosi (ko so jih lansirali, ne vem kdaj točno je bilo to). Nisem mogel verjeti, refleks je bil ne glede na trud slabši od 1s, karkoli bi se zgodilo, bi se zgodilo precej preden bi se zavedal. Hvalabogu se je vse srečno izteklo (ni bila dolga vožnja), tako da zdaj lahko celo pišem o tem. Je pa res eno, nisem vozil hitreje, v bistvu še bolj po omejitvah. Alko mi ne udari na agresivnost.
Pojdi še enkrat utrujen merit reflekse. Boš presenečen nad rezultati.
Citat:
Kolikokrat ti je pa kakšna desetinka zmanjkala?Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Jaz konkretno vsako leto vsaj 2x. Pa nisem divjak...
2x na leto praviš. Zdej če še 1x na mesec pelješ pijan, bi lahko izračunal, kakšna je verjetnost, da se bo to kdaj poklapalo. Pa lahko še upoštevaš, da ko si pijan voziš počasneje in te desetinke nadoknadiš s počasnejšo vožnjo.
Dva posta višje je en napisal, da je voil 20, ko je bil pijan.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Mater si spet pameten... Sem preveril vožnjo pod 8 bandidosi (ko so jih lansirali, ne vem kdaj točno je bilo to). Nisem mogel verjeti, refleks je bil ne glede na trud slabši od 1s, karkoli bi se zgodilo, bi se zgodilo precej preden bi se zavedal. Hvalabogu se je vse srečno izteklo (ni bila dolga vožnja), tako da zdaj lahko celo pišem o tem. Je pa res eno, nisem vozil hitreje, v bistvu še bolj po omejitvah. Alko mi ne udari na agresivnost.
Pojdi še enkrat utrujen merit reflekse. Boš presenečen nad rezultati.
Saj res... kaj pa rabiš reflekse, če itak iz izkušenj veš, kaj se bo 3 ovinke naprej zgodilo, pa kater tovornjak ti bo mal ovink posekal
Citat:
Iz tvojega pisanja sem razbral, da sodil v kategorijo ljudi, kateri so dosti premalo na cesti, da bi poznali realno stanje na cesti.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Iz tvojega pisanja sem razbral, da sodil v kategorijo ljudi, kateri so dosti premalo na cesti, da bi poznali realno stanje na cesti.
Glej...lahko se pelješ 15km/h in koma nažgan, ko po tvojem pasu prileti 18-wheeler, kateremu ni zneslo zvozit ovinka. Imaš dve variante...počakaš tam kjer si, saj s svojimi 15km/h si prav varen na cesti...pa še, če se on v tebe zabije bo itak on kriv. Lahko pa takrat uporabiš reflekse in se nekako živ izmotaš iz situacije.
Citat:
Uporabnik creep pravi:
Citat:
Zanimivo je slovensko misljenje: bolj je izkusen 50-letnik, ki naredi 10km na dan do sihta in nazaj, ter 5km do cerkve v nedeljo, kot pa 25-letnik, ki naredi 30.000km letno.
Lol.
Citat:
Da me postavljaš med tiste, ki niso bili veliko na cesti si se zmotil, no pa sej se tu pogosto kaj zmotiš.
Citat:
In kolikokrat se ti je že zgodilo, da je po tvojem pasu priletel 18-wheler, pa sta te rešili tisti dve desetinki prednosti v boljšem refleksu, v primerjavi z pijanim, ki ima tisti dve desetinki slabši refleks? meni nikoli.
Čeprav ima mulc boljše reflekse ne pomeni da vozi boljše in bolj varno. Sicer pa statistika pove, da četrtino nesreč povzročijo mulci do 25 leta, pijani pa povzročijo le kak odstotek nesreč.
Citat:
A v gostilno hodi pa peš al kako?
Kakorkoli, tud izkušen pivec bolje vozi avto kot neizkušen. Saj se zna kontrolirati, neizkušen pivec pa dela neumnosti.
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
In kolikokrat se ti je že zgodilo, da je po tvojem pasu priletel 18-wheler, pa sta te rešili tisti dve desetinki prednosti v boljšem refleksu, v primerjavi z pijanim, ki ima tisti dve desetinki slabši refleks? meni nikoli.
Čeprav ima mulc boljše reflekse ne pomeni da vozi boljše in bolj varno. Sicer pa statistika pove, da četrtino nesreč povzročijo mulci do 25 leta, pijani pa povzročijo le kak odstotek nesreč.
Meni se je v skoraj treh letih zgodilo, da mi je kdo priletel na cesto (ali iz neprednostne ali sekal ovinek) vsaj 5x ... sicer pa žalostno da tako razmišljaš. A ni zadost, da ti enkrat prileti nekdo nasproti? Upam, da se večino časa voziš sam, pa da boš ob tvojih pijanskih pohodih samo ti najebal, če boš..... no ampak taki pacienti imajo ponavadi zmer srečo.
Pa če lahko nalimaš link od tiste statistike, da četrtino nesreč povzročijo mladi, zanemarljiv procent pa pijani ...
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Stardec = synthman al kako ka oba iste bedarije pišeta...?