Jest običajno vržem izbrane dodatke v Dry Hop. Še bolje pa bi bilo v Whirpool na cca 80c.Citat:
Uporabnik Damc pravi:
Zanima me, kako ste (tisti, ki ste že delali kakšno božično varianto piva) dodali začimbe? V boil ali v prime batch (kot začinjen sladkorni sirup)? Pa seveda kako.
Tnx
Aha, hvala!Citat:
Uporabnik pocast pravi:
sveži hmelj, tako da sploh ni veliko
Citat:
Uporabnik Chuck pravi:
Si našel še en divji recept.Sprobaj ga če ga hočeš ampak za sveži hmelj si malenkost prepozen. So ga potrgali kakšne 3-4 tedne nazaj.
Daj pobrskaj po teh straneh in boš sigurno našel dober recept, ki dal dobro pivo.
Link
Predvsem preveri tale recept. Tale je začetnikom prijazen pa tudi izkušenejši pivovarji varijo podobne zvarke. Tudi jaz delam eno zelo podobno pivo.
Recept