SPAM

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Kako tale spam filter deluje v realnosti, se lepo vidi na mojblink
uf-1.gif
Če se kdo ne strinja z večino, mu takoj nabijejo minuse in skrijejo objavo.

Tako da moderatorje verjetno čaka dosti dela pri ločevanju pravega spama

Hja, alter ni mojblink. Verjetno na blinku ne sankcionirajo uporabnikov v primeru nabijanja minusov?

Sicer pa zanekrat še nisem opazil, da bi se označilo kot spam kaj, kar ni bilo res "SPAM".

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:

Sicer pa zanekrat še nisem opazil, da bi se označilo kot spam kaj, kar ni bilo res "SPAM".

Poglej 3 poste višje.

Jaz vsaj priznam, če ga userjem, ta dotični moderator pa je brezglavo sankcioniral druge zaradi svoje "neumnosti".

Pa če še nisi opazil, ne gre samo meni na jetra.
smirk-1.gif

Aja, pa fer bi bilo, če vas ne moremo označevat, da tudi vi ne bi smeli nas.
evil.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
No pa poskusi moje sporočilo označiti kot spam.

Vzeto na znanje. Sicer pa se vidi tudi če moderator označi neko spročilo kot spam in treneutno jaz precej bedim nad zadevo.

Nazadnje uredil moderator:

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Kira bosanska fora... al pa da bi se lahko dalo aneks, kjer bi lahko z odgovornim ravnanjem pridobil nazaj izgubljeno, ne pa da sm v enemu dnevu 50% manj vreden kot večina =( ....

P.S.: Na večerjo vozim samo dekleta... tebe pa lahko na horsa al pa burek =P ...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:

Gre.
evil.gif

Citat:
Vzeto na znanje. Sicer pa se vidi tudi če moderator označi neko spročilo kot spam in treneutno jaz precej bedim nad zadevo.

Cenimo to.
pozdrav.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Pri tebi je bil problem v bugu. Ker smo omogočili popravljanje sporočil, kljub temu da so bila označena kot spam. In ko je uporabnik popravil sporočilo, se je oznaka SPAM odpravila. Stvar sem popravil, hkrati pa ti ročno povrnil število točk na običajno.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Kaj pa recimo opcija, da ko ponovno stisneš na SPAM gumbek, ti pokaže koliko točk ima ta post?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:

Očitno tvoje sporočilo lahko poizkusimo označiti kot spam
wink-1.gif

Sem to naredil na citiranem sporočili in imaš že 300 točk!

grims-1.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Ga bom nalašč pustil označenega kot SPAM, da se bo jasno videlo, da smo glede označitve spam enakovredni. Da ne bo slučajno kdo lajal da:
- ne bdim nad tem da se sporočila označujejo kot spam
- da je bila stvar zgolj testiranje iz radovednosti in da se vam je neuporavičeno znižala krediblnost

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ka js to prav zastopim ....če imam ,,normo,, 2 spama na dan ,imam 50dni življenja na alterju od dneva uvedbe diktature .

Alter.Si

Zelenc'
1. jan 1970
0
0
1
Pol pa ni problema ,ker tak nimam neke pretirane želje drugih dol zbijat .
....moram pa pohvalit pogruntavščino ,de butalci namesto moderatorjev delajo ,pa še veseli so ,da lahko
zmaga.gif

...aja , hvala za odgovor.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.779
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
To je že višek, vsak dan po 1 spam! V politiki sem odgovoril da je Snecer na dopustu, ker je nekdo pred menoj vprašal kje je, včeraj v dom in gradnja, pa je bil vprašanje glede arhitekta in sem si prislužil spam samo zato ker sem povedal da je rekreativni kolesar arhitekt! Saj se nisem lagal, no vsaj sam tako pravi da je oziroma je študent. Zato hočem nazaj točke, ker nisem spamal niti lagal!

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
mislim, da je parim alterjevcem ta stavek deloval kot spam. če bi ga drugače obrnil, nebi (osebno mnenje, sem šla pogledat tvoj post in na tak način se bi tudi meni zdel spam
tongue-1.gif
)