SP v košarki 2014

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Če funkcionira pri hokeu in rugbiju, potem ne vem zakaj ne bi pri basketu...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Saj preglejujejo pri basketu...
rolleyes-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ja valjda nebodo vsakega favla šli pregledovat, kje pa ti živiš? Favlov je na tekmo vsaj 40 (dosojenih), lahko tekmo za 2 uri podaljšajo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
Hja to kaj je včeraj bilo bi lahko, tisti komolec...ker, če se ne motim, je samo niger fasal tehnično, litvanijec pa nič, čeprav bi moral.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To pa mi tudi ni jasno, zakaj pri košarki ne pregledajo posnetkov. Pri fuzbalu še razumem, ker se pač igra ne prekinja, ampak pri košarki pa je itak prekinitev in potem kreganje okoli dogodka, namesto da bi se enostavno pogledalo posnetke in razjasnilo zadevo?

Ja zakaj...zato ker je to oh in sploh dobra FIBA, ki ve kaj je dobro za košarko in kaj ne.
V NBA bi posnetek takoj pogledali, ampak saj vsi vemo, da so FIBA, ULEB in vse ostale Evropske pijavke bolj pametne od tistih NBAjevcev, ki so neki bebci
smile-1.gif

Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Ker bi potem razne jokice, konstantno zahtevale pregledovanje posnetkov in bi to ubilo čar igre za gledalce, katerim je košarka namenjena. Moje mnenje, kakšno je pa uradno stališče, pa ne vem.

Za ogled posnetka se odločijo SODNIKI in ne igralci! Vsaj tako je v NBA no. Kolikor mi je znano se še ni zgodilo, da bi sodniki ugodili želji igralca oz. trenerja ekipe, da bi pogledali posnetek. V NBA pa itak se vsaka tekma kasneje še enkrat ogleda in določi kazen, če se je kaj spregledalo med tekmo, za kar skrbijo določeni ljudje.

Drugače pa posnetki se pregledujejo, ne pa vsi. V NBA vem da se pregledujejo nešportne (ker imaš dva tipa...type 1 je samo nešportna in prosti meti, ter žoga in igralec ostane, type 2 pa igralec je izključen + meti in žoga s strani). Za tehnične pa mislim da ne pregledujejo, čeprav to včeraj bi verjetno pogledali.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kzs
ne gledam tega ampak če prav razumem če igra francija:zda v bistvu igra afrika 1: afrika 2?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik skala pravi:
kzs
ne gledam tega ampak če prav razumem če igra francija:zda v bistvu igra afrika 1: afrika 2?

diaw ima belo mamo :)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sem hotel že prej napisat, če un [cenzura] zgoraj misli kaj nehat metat niger okrog, ker izpade samo še večji [cenzura] (če je sploh mogoče bit večji [cenzura] kot je) pol pa skala butne še eno čez vrh.

Polpismeni imbecili pač.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Ne vem, ali na tem podforumu modov ni, ali pa so tudi sami rasistični prasci.
Tisti vsevedni bebo in njegov shizofrenični kolega sta glavna razloga, da v to temo nima smisla pisat.

I

Izbrisan uporabnik #488

vzgoja je to, tu se delajo eni angele, v drugih temah pa žaljivi do uglednih oseb Slovencev
pač imamo tu stare osle, nevzgojene zafrustrirance, obremenjene s preteklostjo in fobijami

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mah sej povzemajo tisti ameriški način ko črncu ne smeš nič rečt (ker si takoj rasist) kitajce pa lahko žališ - ja pač hinavstvo na kvadrat. [cenzura] mi nismo meli čnih sunžnjev ne se obremenjevat z ameriško zgodovino.

aja prej sem hotel napisat da nimaste smisla za črni humor pa bi to mogoče za kakšne bilo že preveč...

I

Izbrisan uporabnik #488

itak, če bi zdaj rekel da četniki harajo francoze, se pravičnik, prof. in dr. ne bi oglasil

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Srbi se špilajo s francozi, ki so "razštelali" špance. haha Samo francozi se lahko vrnejo, kljub 15 točkam zaostanka