Meni je bilo zanimivo kako tak kapitalist goni močno levičarsko agendo... Nekako se mi ni seštelo
DELO in Slovenske novice. Medija, katerih distribucijo bi po njihovo morala financirati država. Prvi medij trdi, da med nami živi približno 5% nezemljanov.Resno vprašanje. Kdo sploh je to in za kateri medij piše?
Hvala za pojasnilo!DELO in Slovenske novice. Medija, katerih distribucijo bi po njihovo morala financirati država. Prvi medij trdi, da med nami živi približno 5% nezemljanov.
Delo - Vedeti več pomeni imeti moč
Najbolj verodostojne zgodbe s področja notranje in zunanje politike, gospodarstva, športa, kulture in zabave. Naše delo je, da vi veste več.www.delo.siSlovenske novice - 24 ur na dan
Zadnje novice, Suzy, kronika, šport, zanimivosti, bizarno in lifestylewww.slovenskenovice.si
No evo, govoril je iz stroke, brez da bi osebka strokovno pregledal, ga je oznacil za "nekaj", zato pravim, da bo razplet zanimiv.Psiholog verjetno ve, kaj je psihopatska osebnost in zna to tudi utemeljiti.
Verjetno boš znal povedati, od kdaj je Petrovec psiholog. Namig: NI. Je pravnik, penolog. Torej ima njegova "diagnoza" toliko teže kot moja ali tvoja. Se pa potemtakem zna zelo lepo nasilno oglašati na spletu. To pa.Psiholog verjetno ve, kaj je psihopatska osebnost in zna to tudi utemeljiti.
Zato ker niti psiholog ne more in niti ne sme ocenit nekoga na pamet in to vzet za sveto in od stroke potrjeno.Zakaj bi ga moral pregledovati? Taka osebnost se izraža preko dejanj.