Citat:
Uporabnik darjan pravi:
S pendrekom se tam, kjer ni kosti, da ni modric potem.
A tebe kdo plača da take neumnosti pišeš?
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A tebe kdo plača da take neumnosti pišeš?
In koliko časa že trpiš te njene izpade? Ter kje si v sodnem postopku?Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Pravna pot je edina pot.
Imam podobne peezdarije pri nas. Motena baba je prebila okna na naše dvorišče. Seveda brez mojega dovoljenja. Prva reakcija je bila, da sem si jo resnično želel počit...po ohlajevanju glave sem klical policijo naj ustavijo prebijanje oken na moje dvorišče, ker nimajo pristojnosti so babo samo poskusili opomniti, da to kar počne ni ok. Seveda jim ni niti odklenila vrat. Po klicih na inšpekcijo so mi pojasnili, da bo potrebno po sodni poti zadevo porihtati ter, da lahko zahtevam odškodnino. Moja hiša je zaradi tega seveda zdaj manj vredna ;-). Odločil sem se, da bo baba končala kot Vaskrsiæ. Baba zdaj ob vsaki priložnosti odpira okna, ki jih je na črno postavila in nas nadira na našem vrtu. Pošilja nas u 3pm in grozi, da naj "zginemo u svoju bajtu prokleti cigani" najboljši del btw :-D
"vse to bo njeno" in podobne boleštine.
Uh, torej še 3 leta, da bo postala Vaskrsiæ... Veliko potrpljenja.Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
še mal pa bo eno leto.
hvala za idejo.
Šisa?Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
še ena ideja...ko greš na dopust, kanto šise na dvorišče,
Citat:
Uporabnik sad pravi:
In koliko časa že trpiš te njene izpade? Ter kje si v sodnem postopku?
Fajn bi bilo, da na sredo dvorišča rukneš velik napis: pod videonadzorom. In lepo snemaš njene izpade: sploh kakšne grožnje, po možnosti še otrokom, itd... To bi znalo kaj dvignit odškodnino za ''psihične'' travme.