Sončna očala 2009

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Si jih našel na tisti strani tudi? Namreč, do zdaj še nisem nikjer videl cenejših očal kot tam... tudi če ti g. Optikar da popust
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Res so poceni, vprasanje je kako je s carino, plačilnimi pogoji, pristnostjo,...

Sam kupujem špegle iz enega "kuferama" 100% pristno, ne dobiš pa zraven ovitka, ker jih on dobiva v firmi
kjer jih zaklučujejo, ovitki pa se delajo v povsem drugi firmi, nato se pa očala in ovitek srečao spet v tatretji proizvodnji stopnji,...

Ta preko spleta mora met hudo dobre veze, ker je malo dražji od mojega hendlerja, stem da ma 3x več izbire.

Za nov model armanija sem dal 80€, na spletu so pa nekaj čez 140.... V trgovini pa 220.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zanimiv naslov teme. Kaj to se vsako leto menja?

Obvezno! Ne da se menja; dopolni se. Jaz si vsako leto kake kupim
smile-1.gif

Letos sem si dvojne, pa sem na dopustu naletel na kot sem že napisal en totalno odf*kan
model in ga morem met neglede kok stane.

Sicer pa vsaj na 2 leti je treba gledike menjavat, sicer jih čas povozi. Lani so ble moderna
bikasta, letos te zakrivljene linije,...

hehe pa ti si pravi metroseksualec al kako?
evil.gif

bmk za modo in te copypasteZvezdnika pajace

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
za 200tko dobiš že hud model, sicer pa kot rečeno vajper ti bo vedel vse cene vseh letnikov in serij,
PMjaj ga z veseljem ti bo pomagal.

Jaz bi na tvojem mestu čekiral bolho, vzameš rabljene (kaj novega, ko pubeci dobijo za darilo, pol pa prodajajo),
daš za 200€ špegle 100€,

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

No bil sem v tej piramidi, edina dobra stvar je res da lahko probavas ocala brez da ti nekdo zraven sveti.
Pogledal sem kr par očal in se je cena vrtela od 130-150eur, to sem gledal normalna ocala ne tistih glamur shit scen.

Najdel sem nekako za sebe ocala ray ban model 3239 katera so bila 150eur, nisem jih pa kupil ker enostavno nisem vedel kolk so ta ocala realne vrednosti pri nas.

Izbira je pa tko tko, rayban, police, pa se kaksne, potem so pa se samo d&g in podoben glamur.

Ocal za 50eru + pa nisem nikjer videl, razen ce nisi gledal skoraj da na stantih ocala.

Pogledal smo za stos tudi neke glamur ki so bile 200eur, pa se niti okvir ni skladal z zausnicami al kakor koli se temu rece, kar me je kr malo streznilo.

Bi mi znal kdo povedati za ta model rayban 3239 po kaksni ceni se jih da dobiti, ker na netu so po 150 dolarjev, nevem pa kolk so pri nas.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Sam tukaj so se postnine pa preko ebaya neznam kupovat.

Sem jih pa pri nas najdel za 150eur isto kot v ita, edino kar nevem ali so bila za tak denar slucajno stekla polarizirana, ker pri nas niso.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
grin1.gif

oakley 4 ever, ceprav upam, da jim ne bo zdaj [tako, kot raybanu] upadla kvaliteta od kar so jih makaronarji kupil..

spidi: madnessi, trubarjeva, gosposka, kolosej.. pa par kosov clarus.. clarus v katerem une vesce neprijazne sploh ne vejo kaj prodajajo..

Drugace sem ti pa napopal linke, kje imas najcenejse oakleye..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
odvisno od modela, sipc... kaksni obicajni sportni modeli [antix, hijinx...] bodo od 75-150 euru. Odvisno, ce hoces med polarizirane sipe ali ne.. Ce se pa gres fensi varianto z titan okvirji super dizajnom (nanowire) pa tudi 300euru+..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ceprav tale uvoznik.. ne vem no.. vprasam za 2 modela, kje se jih da videti [ce so sploh ze pri nas] mi samozavestno trdi, da v obeh madnessih v mestu, da jih imajo celo v vseh barvnih kombinacijah. Pridem tja, se pa nobenemu ne sanja kateri modeli so to, pa zacne katalog listat.. na koncu ugotovimo, da sploh se nimajo zeljenih modelov in so jih prodajalke prvic videle.. Fajn.

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
lol, imam lustne polarizirane 09 raybanke pa mi jih je prav bedno nosit, ker ima skoraj vsak raybanke.. brezvezna italjanska stanca..

Drugace pa sprobane optike od katerih redno kupujem:

http://www.sunglassesuk.com/ [ce po mailu malo zatezis, dobis -15% kodo]

http://www.sunglasses-shop.co.uk/

Drugi link, koliko časa si čakal na dostavo? Na angleških review centrih se najde nekaj negativnih izkušenj... Imajo pa ray ban za 77€ pri nas so pa 220€
grin1.gif