Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Najlepša hvala vsem za pomoč!
Očala
so ravno danes prispela iz Velike Britanije (http://www.sunglasses-shop.co.uk). Naročil sem jih v torek. Skupaj s polariziranimi šipcami je bila cena 105 EUR. Pri nas so 190+ EUR. Poštnina je 7 EUR.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
klik
Ostale optike so v centru Udin. Najlažje, da nekje parkiraš avto in se sprehodiš po mestu.
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Danes sem v optiki Rene Pirc v Mariboru nabavo Ray Ban 4075
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
klik
Ostale optike so v centru Udin. Najlažje, da nekje parkiraš avto in se sprehodiš po mestu.
Evo me iz Udin (iz piramide) z novimi špegliSem imel slučajno pot v Portogruaro pa sem se nazaj grede še tam ustavil.
Izbire je ogromno, cene so od 50-250 eur, največ sem jih videl za 120 eur, predvsem raybanke in podobno.
Preizkusil sem vsega vraga in za mojo betico vendarle našel nekaj uporabnega
Cena pri nas 130 eur (trgovina optika minus 50), v Udinah 68 eur. Za zraven me je prodajalka na blagajni še presenetila z 20 eur popusta ker imajo slučajno neko akcijo na vse špegle tako da sem jih dobil za smešnih 48eur... me je kar sram priznat
Mi je pa malo žal da nisem vzel še enih raybank za zraven ko majo že to akcijo
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
klik
Evo me iz Udin (iz piramide) z novimi špegliSem imel slučajno pot v Portogruaro pa sem se nazaj grede še tam ustavil.
Izbire je ogromno, cene so od 50-250 eur, največ sem jih videl za 120 eur, predvsem raybanke in podobno.
Preizkusil sem vsega vraga in za mojo betico vendarle našel nekaj uporabnega
Cena pri nas 130 eur (trgovina optika minus 50), v Udinah 68 eur. Za zraven me je prodajalka na blagajni še presenetila z 20 eur popusta ker imajo slučajno neko akcijo na vse špegle tako da sem jih dobil za smešnih 48eur... me je kar sram priznat
Mi je pa malo žal da nisem vzel še enih raybank za zraven ko majo že to akcijo
Citat:
No vidiš, potem je tako, kot sem napisal. Pri nas lupijo optike, kot norci.
Izbire je res ogromno, v kratkem se tudi sam odpravljem spet malo pogledat.
Si imel kaj težav z iskanjem "Piramide"?
Aja, še to; kje si jih kupil, v tisti "ta zgornji" optiki čisto v kotu, ali v eni od "spodnjih"?
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz
Danes sem v optiki Rene Pirc v Mariboru nabavo Ray Ban 4075
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zanimiv naslov teme. Kaj to se vsako leto menja?
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Zanimiv naslov teme. Kaj to se vsako leto menja?