Šokantna otvoritev najdaljšega predora

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
A tole ste videli? Otvoritvena predstava ob odprtju najdaljšega železniškega predora!

Bolano,bolano...
uf-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ali si Diego, ali si pa njegov prijatelj. V vsakem primeru se te ne da razumeti najbolje
crazy1.gif
.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
kaj je šokantno za nekoga ki trdi da je zemlja ravna? aja to da mu rečeš da je okrogla.
evil.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Demz,Mont in Skala...sveta trojica...neverjetno kako ste predvidljivi,kot 5-letni otroci
priden.gif

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Tale otvoritev je dejansko bila bizarna s kozlom (satan) v glavni vlogi, vmes se je na platnu prikazalo oko. Meni tole izgleda kot satanistično prostozidarski ritual. Mračnjaško in negativno.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Ali si Diego, ali si pa njegov prijatelj. V vsakem primeru se te ne da razumeti najbolje
crazy1.gif
.

Diego??
Kaj pa je tukaj za razumeti oz.zakaj bi rad mene razumel,in v čem točno? Se ti zdi da je tole,kar se je dogajalo na otvoritvi,normalno?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik komar89 pravi:
Tale otvoritev je dejansko bila bizarna s kozlom (satan) v glavni vlogi, vmes se je na platnu prikazalo oko. Meni tole izgleda kot satanistično prostozidarski ritual. Mračnjaško in negativno.

Konec bo, konec.
Bo pa tako kar prav, ker nekdo MORA ustaviti "umetniški" kretenizem, ki je s spretnim marketingom (podobno kot homoseksualizem) postal sprejemljiv in celo razumljiv že za večino.

In nenormalno je postalo normalno, normalno iz sedemdesetih, osemdesetih let pa zastarelo in celo nesprejemljivo.
Nesprejemljivo od takratnih vrednot, do takratnega obnašanja večine ljudi.

Kajti šele danes je obnašanje ljudi tisto pravo obnašanje, vredno človeka in njegovih, toliko stoletij zatiranih "človekovih pravic".

Mogoče še največ 20 ali 30 let...

2436706-hqdefault.jpg

Priponke

• 2436706-hqdefault.jpg
    2436706-hqdefault.jpg
    32 KB · Ogledi: 142
Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Sam res, kaj je blo to? Kaj se gredo? Kasno sporocilo sploh lahko izberes iz tega? Nic mi ni jasno. Samo WTF lahko recem?!?!?!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.135
113
Sam bi rekel da je simbolika pekla čisto ok tema za otvoritev takega projekta. V večini starih verovanj je pač nedrje zemlje neposredno povezano z nekimi temnimi silami ki tam živijo v taki in drugačni obliki. Skratka predstava je nek miks sodobne umetnosti in poganskih verovanj.

Pa ni treba daleč da pridemo do podobnih "satanizmov" katerih smo "vajeni". Tole ni kaj dosti drugače:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Johaness, kaj si mislil s tem, da je sele danes obnasanje cloveka normalno? Jaz mislim, da je dansnje obnasanje cloveka na podnu in se mi grauza!

jest5

Guru
18. avg 2007
26.097
-8.765
113
Vernikom v to in ono bedarijo se zdi šokantno.
Ostalim le en čuden preformans več in nič drugega

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Cinizem.
Seveda je obnašanje večine danes (recimo) starješim postalo že NERAZUMLJIVO. Početje pa enako...

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.318
2.954
113
Lublana
Obišči stran
Hahahahahahahahahahahahaha pa ne, da ste se prestrašili neke odbite predstave? Največji smeh tukaj je pa itak avtor teme, ki verjame v ploščato zemljo, ne vem no kaj je res bolj bolano.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
crazy1.gif
.

Diego??
Kaj pa je tukaj za razumeti oz.zakaj bi rad mene razumel,in v čem točno? Se ti zdi da je tole,kar se je dogajalo na otvoritvi,normalno?

Uh, sedaj vidim, da sem ga ulomil. Sploh nisem spremljal dogajanja in sem pomislil, da je tole Diego posnel.
Sicer malce veliko nastopajočih zanj, ampak odbito pa ravno v njegovem stilu
crazy1.gif
.

Tako da - ja Šarky, se strinjam. Dekadenca, propad Rima ...
crazy1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.543
5.093
113
Scenarist si je nekaj zamislil (mogoče, da so premagali pekel) in naj gleda to kdor hoče.
Bolj zanimivo je, da bi naj ta proslava stala 8 mio €. Tudi švicarji niso zmeraj pretirano varčni.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
NWO gospoda si je zaželela malo sebi domače tematike, zakaj pa ne, njihov denar, njihov show. Kar je naše je pa itak njihovo. Baje tudi oni vejo za ravno Zemljo, navsezadnje tudi čuvajo mejo. Antarktiko.