Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jaz imam Kettlerja, je baje ok firma, pa še nisem imela problemov z njim, kasneje so od iste firme, čeprav drugi model, kupili še starši in so tudi zadovoljni...vsestransko uporaben tudi kot obešalnik oblek
Ti samo glej, da ne vzameš kakega sranja podobnega topshopu... Vzemi takega z magnetno zavoro - so tihi, nič ne ropotajo...tiste stare "klasike" pa zavirajo z jermenom in meni gre tisto totalno na živce.
kup rabljenega
aveš kolk je koles po domovih, ko so jih enkrat kupli pa en tden uporabljli. Še dostavijo ti ga sam če ga hočeš met. Taka zadeva potem ljudem pusti eno slabo vest zmeri ko ga pogledajo.
Citat: Uporabnik jaka6 pravi:
kup rabljenega
aveš kolk je koles po domovih, ko so jih enkrat kupli pa en tden uporabljli. Še dostavijo ti ga sam če ga hočeš met. Taka zadeva potem ljudem pusti eno slabo vest zmeri ko ga pogledajo.
Nikar ga ne kupuj, kajti tudi jaz sem ga imela bolj za obešalnik za oblačil, ko za treniranje.
Kajti pri sobnem kolesu počivajo zadnjične mišice, ki bi morale tudi delati.
Kupi raje kaj takega, da razgibaš celotno telo ne samo nožne mišice.
Nekaj takega kot je na tv shop orbitrek si kupi, to je velik boljše od sobnega kolesa
delajo vse mišice na rokah, nogah, zadnjične mišice, ramenske mišice...
super zadeva.
Če že imaš kakšno mal boljše kolo doma ti jst predlagam trenažer... postaviš gor bicikl in vrtiš. Je precej lažje za premikat, pa še poleti lahko samo bicikl dol uzameš, tist ogrodje za vrato postaviš pa maš pospravljen. Pa še rit se ti navadi na običajen sedež, da ne boš preveč polomljen, ko boš na kakšn izlet šel s kolesom.
Dobiš pa za 150€ tako solidno zadevo... jst sem kupil za 100€ rabljenega. Za tak denar boš težko dobil spodobno sobno kolo ali orbitrek.
Za kakšen večji review se pa kasnej oglasim, ko ga bom mal dlje časa testiral
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.