Snemanje v gozdu & informacijski pooblaščenec

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.073
6.277
113
A se kdo spomni, kaj v svojem mandatu je Musarjeva sploh kaj pametnega ali koristnega naredila?

Mi smo postavljali videonadzor, kjer je en kot kamere pokrival tudi izhod na cesto. Super smo rekli, bomo lahko tudi videli v katero smer se ropar odpelje. Sledile so sankcije pooblaščenke, da smo morali ugasnit kamero. Po njenem bi morala tabla z obvestilom biti že na javnem prostoru. Da jo tja obesiš pa rabiš že dovoljenja občine, drsc-ja in kaj jaz vem koga še. Na vprašanje kako velika tabla mora biti, da jo postavimo na privatno zemljišče in da je khrati vidna iz javnega prostora, smo dobili odgovor: mi nismo svetovalna služba, mi smo tu da pišemo kazni.
V glavnem banda na deseto potenco, ki za moje pojme ščiti kriminalce.

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.568
5.131
113
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:V glavnem banda na deseto potenco, ki za moje pojme ščiti kriminalce.
Na nek način niti nisi daleč od resnice. "Mali" človek nima kaj veliko skrivati, ker se zanj ne bo nihče niti zanimal. Varovanje zasebnosti je ključno za večjo živino.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Država mora vse vedet kaj se dogaja v moji spalnici, jaz pa ne smem. A bi pirčeva izbrana za neko ”komisijo” ki bo se ukvarjala s snowden problemom?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.759
6.530
113
Je. Ampak vprašanje, kaj lahko doseže.

Sicer se zdaj vsi delajo nevedne, čeprav je že Praprotnik pisal, da se je nemška obveščevalna služba pri nas priklopila na mednarodne optične povezave. Takrat ni bil glavni problem prisluškovanje, temveč to, da so nam plačevali v gotovini in da naj bi iz tega denarja plačali Drnovškovega zdravilca.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Me zanima kaj informacijski pooblaščenec poreče na tole:

http://www.regionalobala.si/novica/v-zivo-z-dna-piranske-punte

ne-ne-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
LOOOOL:)

Čisto iz fore sem na IP poslal vprašanje, zakaj je to dovoljeno, snemanje divjadi pa ne.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pod vodno gladino bi se težje znašli kaki tajni fukači, ki so zaščiteni s Zakonom o zaščiti osebnih podatkov.
cool-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Kak ne, v vodi jih je prav polno. Samo glave iz vode gledajo, pod gladino pa ga ftikajo.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pod vodno gladino bi se težje znašli kaki tajni fukači, ki so zaščiteni s Zakonom o zaščiti osebnih podatkov.
cool-1.gif
a zdaj bomo pa predpise izvajali na podlagi,.....bi težje kdo tam okoli hodil,....se mi zdi da tam nobenga ne bo.....predvidevam......
a maš časovni stroj al od kdaj si tolk briht, da pod gladino ne bo pršu noben na črno onegavit......
ka pa ti veš s čim se bavijo potapljači.....

Takoj odstranit kamero!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Ja, ker v krmišče divjih prašičev folk hodi fukarit, v Piranskem zalivu pa to ni možno, ali kaj.
smile-1.gif
Sicer pa kolikor vidim ne snema samo dna, ampak je obrnjena proti površju.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Morda bi pomagalo, da se kamere menja z 16:9, da ulovi Musarjevo po celi širini
zmaga.gif

Pa taka fejst baba je bila na 24Kur
rolleyes-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Je. Ampak vprašanje, kaj lahko doseže.

Sicer se zdaj vsi delajo nevedne, čeprav je že Praprotnik pisal, da se je nemška obveščevalna služba pri nas priklopila na mednarodne optične povezave. Takrat ni bil glavni problem prisluškovanje, temveč to, da so nam plačevali v gotovini in da naj bi iz tega denarja plačali Drnovškovega zdravilca.

Vsi so placevali v kesu. Problem je ker je do centrale samo polovica vsebine kufra prispela. In to veckrat. Drnovsek je bil pokrit iz uradnega crnega fonda. Ko pa so siht izgubili ljudje ki so ziveli nesorazmerno dobro glede na placo (in so bili vkljuceni v te prenose gotovine) je pa praprotnik zacel razkrivat lokacije. BND je dala opremo, prisluh je pa uradno SOVA izvajala za kar je imela vsa potrebna dovoljenja

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Država mora vse vedet kaj se dogaja v moji spalnici, jaz pa ne smem. A bi pirčeva izbrana za neko ”komisijo” ki bo se ukvarjala s snowden problemom?
Država tudi nima kaj "vedet".

Ampak ko se država spomni kaj takega, vstajniki rečejo "ah, če je prava vlada, je o-kej".
Kvečjemu kdo zajambra na forumu in to je to.

No saj v tem primeru tudi ni kaj drugače.

Če ti kaj ni všeč, imaš svojega poslanca. Ali pa ulico. (ali pa seveda first choice: jambranje na forumu)

PS: A bi raje, da IP reče "ah nič, vi kar", potem čez 3 mesece pa nekdo oba zatoži in oba kazen dobita? Kaj pa boš pol? "joj, nisem vedel"? Kot že omenjeno: vaš poslanec je izglasoval ta zakon. Njemu serite na glavo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Ni mojega poslanca.
Ti imaš svojega?
Nekoč je nekdo lepo napisal. Nekako tako;
Raje ne grem na volitve, kot pa da volim stranko, katere član bo potem delal proti moji volji izraženi na volitvah.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vsi so placevali v kesu. Problem je ker je do centrale samo polovica vsebine kufra prispela. In to veckrat. Drnovsek je bil pokrit iz uradnega crnega fonda. Ko pa so siht izgubili ljudje ki so ziveli nesorazmerno dobro glede na placo (in so bili vkljuceni v te prenose gotovine) je pa praprotnik zacel razkrivat lokacije. BND je dala opremo, prisluh je pa uradno SOVA izvajala za kar je imela vsa potrebna dovoljenja

Kot se spomnim, je lokacije razkrival nek Janšev podrepnik.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Slabo se spomniš...takrat je bila zaradi afere na tnalu glava levice, desnica jih že je dobro držala za jajca (figurativno rečeno, æebinarji v resnici nimajo tega dela telesa) inudbomafija je pač začela izdajati oz v javnost pošiljati zapune zadeve iz naveze z nemci, dokler nisonemci ponoreli, desnica se je morala ustaviti, pravega epiloga pa nikoli ni bilo

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Slabo se spomniš...takrat je bila zaradi afere na tnalu glava levice, desnica jih že je dobro držala za jajca (figurativno rečeno, æebinarji v resnici nimajo tega dela telesa)

Nea razumem.

Kako je bil kahko Tito potem tak kurbir, kot pišete?