Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v ponedeljek od 5-20 cm pa pol v sredo spet!
10.gif

Spremljam ja. Jaz pa brez peči-pripeljejo v pon. ali torek.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Je bil dva dni nazaj večji mraz kot bo drugi teden. Če si to zdržal ...
tongue-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik asko pravi:
No ker si tak snegoljubec, te vabim da prideš po sneženju skidat in počistit to belo svinjarijo okoli bloka in parkinga. Snega naj pada v hribih in na smučiščih. V nižinah in mestih ga pa ne potrebujemo čisto nič. Bo naredil samo gužvo in svinjarijo.
zmaga.gif

Jaz sn tudi za tako varianto ja.....čeprav mi je všeč tista "bela" idila....ampak tista nesnaga na cseti pa sol itd....
crazy1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.596
1.274
113
Citat:
Uporabnik asko pravi:
No ker si tak snegoljubec, te vabim da prideš po sneženju skidat in počistit to belo svinjarijo okoli bloka in parkinga. Snega naj pada v hribih in na smučiščih. V nižinah in mestih ga pa ne potrebujemo čisto nič. Bo naredil samo gužvo in svinjarijo.

boljše rekreacije od kidanja snega ob 7:00 zjutraj še nisem imel....
cheer.gif

do zdaj sem vedno prvi z lopato letel nad sneg..... potem pa še z avtom
cheer.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.627
2.406
113
Pomurje
Pri nas je samo enkrat zgrmelo, pa malo se je povcalo.

Kaj pa bo v ponedeljek in naprej pa je v "božjih rokah"

Lp

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Da bog dal da bi ga prineslo tudi na Obalo pa da bi ga nasulo ufff...1. da bi utišali Lučko Kajfež Bogataj, kot 2. da pičim v avto in na prvo večje parkirišče...
tisti ki pa sovraži sneg pa je zame malo čuden. Kaj je lepšega od zasneženo bele narave? Pa tisti zvok gum na avtu ko drezajo po svežem snegu...mohoho

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v ponedeljek od 5-20 cm pa pol v sredo spet!
10.gif

Spremljam ja. Jaz pa brez peči-pripeljejo v pon. ali torek.

nebo take sile. pač kuriš do takrat na plinsko pečko, električne kaloriferje, električne radijatorje, .... mi smo eno celo zimo preživeli brez centralne pa brez kamina.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Citat:
Uporabnik asko pravi:

seveda ga rabimo. nič ni lepšega od zasnežene pokrajine in zasneženih cest. sicer pa ne rabiš sčistit čisto nič. gre tudi po snegu vozit, če imaš zimske gume gor. tudi poti za pešce nastanejo skoraj same od sebe. če bi blo po moje, bi ukinil čiščenje cest pozimi (razen avtoceste).
grims-1.gif

Papy

Zelenc'
11. dec 2007
6
0
1
OMFG. V okolici tržiča zdele začeu padat sneg z močnim vetrom.
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tale prvi sneg bo en klinac. Se bo malo prijel, v 12 urah pa ga bo pobralo, na cestah še prej.
A kdo ve če je danes gužva pri vulkanizerjih? Imam gor stare zimske s 3-4 mm profila in nove v garaži pa bi počasi zamenjal.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Papy pravi:
OMFG okolica tržiča zdele začeu sneg z močnim vetrom.

Seveda, ker je šla manjša ploha s severnim vetrom, pa še ta se je razbila v Kamniških alpah, tko, da ne pričaakuj preveč
smile-1.gif

VIR

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Evo mene, pol sem jaz bedek, ki ne maram snega po nižinah. V hribih in smučiščih ga je lahko tudi par metrov. No vsi snegoljubci vabljeni na akcijo kidanja (seveda ko zapade sneg), seveda mora biti zjutraj ob 7.00 že vse skidano, očiščeno, posoljeno, tako, da je start nekje okoli 4.00. Za pijačo poskrbim
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
A kdo ve če je danes gužva pri vulkanizerjih? Imam gor stare zimske s 3-4 mm profila in nove v garaži pa bi počasi zamenjal.

nč ni gužve pri vulkanizerjih, sploh ker je sonček zuni, pa nobedn ne razmišlja (od tistih k morjo še menjat) da bi menjali

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Kaj pa naredite tisti blokovci, ki zjutraj lepo skidate parkirplac, ko pa pridete iz službe, je na njem parkirano sosedovo vozilo??
wink-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.