Sneg?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
stari, privoscim ti
grin1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.608
496
83
Tržič, sneži k pr norcih
če je kdo ju3 za smuko v avstriji naj mi pošlje PM

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Logatec tut kr sipa, sam upam, da jutr neha, da ne bom mela zvečer problemov z vožnjo.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
V BTC-ju, kot vsako leto poteka "balet" voznikov, lahko se tudi sami preizkusite, vabljeni!
cheer.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.597
1.275
113
Drift Drift Drift Drift Drift Drift Drift Drift Drift Drift
cheer.gif

zdaj komaj vidim kaki je feeling če imaš 350bhp
grin1.gif

cheer.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Pri meni tudi sneži in to kar močno
aplauz.gif
13.gif

Prid ti k meni na obisk, pa lopato s sabo prines. Mam skor 100m za skidat, bom jaz tebi potem zaploskal, ko bova fertik (pa še čaj in šnops ti bom prinesel).
stupid-1.gif

Enkrat ta teden sem že odmetaval dobrih 15 cm, tako da prostovoljci, ki ste tako navdušeni nad to belo zalego, vljudno vabljeni!
zmaga.gif

Pada naj nad 700mnv, pa tut če 5m. (stanujočim nad to mejo se opravičujem zaradi egoizma in obljubljam pomoč pri kidanju
cool-1.gif
)

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Kot da bi bile to moje besede. Tudi jaz pravim sneg je za v hribe in na smučišča.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ja mi v našem kraju ga letos še nismo imeli tako, da sem ga vesel. Odmetavati mi ga ni treba za to poskrbijo drugi, ki so za to delo plačani.
cheer.gif

Sem mnenja, da sneg sodi tudi v nižine, ker je prav lepo videt mao beline. Pa ko se ceste spucajo, potem pa snoček "nažge" zunaj pa prijetnih par °C pod 0. IDILA!
grin1.gif

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ja mi v našem kraju ga letos še nismo imeli tako, da sem ga vesel. Odmetavati mi ga ni treba za to poskrbijo drugi, ki so za to delo plačani.
cheer.gif
Vidiš, jaz sem plačan za druge vrste del, a če hočem na delovno mesto, moram opraviti tudi delo, za katero nisem plačan
confused-1.gif

Kapitalizem sux.
Drugače je pa res, da je fajn s snegom zalizana pokrajina zakon za pogledat, sploh v mrzlem jutru, ko je še vse deviško in sonce komaj kuka izza horizonta.
cool-1.gif

A to velja le med vikendi...
cry12bpy.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
A kar sredi noči?
stupid-1.gif

Aja, kakor je padalo ene 20 minut nazaj, jebentiš, brisalci in ogrevanje šip niso dohajali, sproti se je zabijalo ob robovih šipe. To je metež!
cheer.gif

Pa malo sem zanalašč podriftal po križiščih, kaj neki si je folk mislil, ko je mečkal po 10 na uro?
evil.gif

Pa sramota, da eni res ne vedo, kaj je varnostna razdalja, kar direkt skoči s stranske na glavno, češ bo ta 15 metrov stran že ustavil. Spelje pa nikakor. Itak, jajca od BMW-ja še vedno niso odkrili sprednji pogon.
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.